USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незадовго до вибуху від будівлі СБУ в Одесі забрали охорону

27 Вересня 2015 18:12
Будівлю СБУ упродовж тривалого часу охороняли, причому як явно, так і приховано. Потім охорону зняли, і через декілька днів прозвучав вибух.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише активіст "Євромайдану", один із керівників "Самооборони Одеси" і "Ради громадської безпеки" Руслан Форостяк, - повідомляє Таймер-Одеса.

"Практично до останнього часу будівля охоронялася зовні цілодобово різними силами, у тому числі таємно. І те, теракт реалізований саме після зняття охорони,змушує задуматися", - вважає активіст.

Той факт, що периметр будівлі СБУ в нічний час доби раніше дійсно патрулювали деякі бійці у камуфляжній формі ТАЙМЕРУ підтвердили і місцеві жителі: з їхніх слів, закласти вибуховий пристрій непомітно для цих патрулів було б практично неможливо.

Нагадаємо, вибух у бічного входу у будівлю управління СБУ в Одеській області прогримів близько 05: 00 27вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
жах Показати IP 27 Вересня 2015 18:28
Українець українцеві став ворогом в Україні .
Анатоль_ до жах Показати IP 27 Вересня 2015 21:33
З тих нервів почав їсти багато цукєрок "РОШЕН"!
Анонім до жах Показати IP 28 Вересня 2015 00:39
Якщо ти вважаєш тих, хто кидає в людей коктейлі Молотова, або спалює людей живцем, як в Одесі. - українцями. то я з тобою не згоден.
Анонім до жах Показати IP 28 Вересня 2015 09:06
Цей вибух використають як привід для посилення террору в Одесі. Потрібно роз'яснювати, хто повинен в роздмухувані ворожнечі на Україні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus