USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нічний Луцьк: водій спричинив ДТП і втік

13 Травня 2015 15:49
Не спалося о 2 годині ночі горе-водієві автомобіля Opel Vectra, який, гасаючи вулицями міста, «нарвався» на пост ДАІ. Однак, схоже, виконувати вимогу правоохоронців про зупинку транспортного засобу він не збирався. Тікаючи, не вписався в поворот.

Інцидент трапився близько 2 години ночі по проспекту Соборності, 26. Утім, підозріле авто працівники ДАІ помітили ще на проспекті Молоді.

Як повідомили у прес-службі УДАІ у Волинській області, помітивши, що проспектом Молоді рухається авто Opel Vectra, даішники подали жезлом водієві сигнал про зупинку, на який чоловік реагувати категорично відмовився. Більше того, він різко пришвидшив рух транспортного засобу і кинувся втікати. Утім, його спіткала невдача: намагаючись з’їхатиз основної траси на вулицю Воїнів-Інтернаціналістів, «лихач» не вписався у поворот.

Із гучним звуком від удару авто вискочило на бордюр. Як наслідок – пошкоджене колесо. Поки правоохоронці під’їхали до місця дорожньо-транспортної пригоди, за керманичем авто й «слід охолонув».

На місце події прибула слідчо-оперативна група, а покинуту напризволяще автівку забрали на арешт-майданчик.

Цілком ймовірно, що водії OpelVectra перебував у нетверезому стані, однак поки що його особу встановлюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
укроп Показати IP 13 Травня 2015 16:49
Всіх зібрати на стадіон і знищити йому подібних.
Ольга Показати IP 13 Травня 2015 23:34
Нехай би частіше те наше горе-гаї виїжджало на чергування вулицями міста, а то на пр. Соборності біля Північного ринку кожної ночі якесь хворе намотує круги на шаленій швидкості по кільцю і летить назад по Соборності. Обережно водії! Дайте тому придурку дорогу. Воно ще доїздиться, головне, щоб більше ніхто не постраждав.
дістало Показати IP 14 Травня 2015 09:34
На даний час у ДАІ скорочення,незабаром його взагалі не буде.Хлопаки,заряджай і на гашетку 45-м розтоптаним.Всі як кури з дороги розлітатись будуть,воля воля волюшка!!!!!
Анонім до дістало Показати IP 14 Травня 2015 13:02
цегла в мордяку швидко зменшить швидкість польоту льотчика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus