USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новий теракт в Іспанії. Авто наїхало на пішоходів у Камбрілсі

18 Серпня 2017 08:14
В іспанському місті Камбрілс, розташованому за 130 км від Барселони, у ніч на 18 серпня автомобіль наїхав на пішоходів, постраждали семеро людей, поліція визнала інцидент терактом, інформує Тиждень.

Під час перестрілки правоохоронці вбили на місці чотирьох терористів, п'ятий помер згодом від ран. На терористах були жилети з вибухівкою, поліція заявила, що проведе контрольовані вибухи.

«Ймовірні терористи були в Audi A3 і поранили кількох людей перед тим, як до неї під'їхав поліцейський патруль і почалася перестрілка», - заявив представник поліції.

Машина була спеціально спрямована в пішоходів на узбережжі Камбрільс - популярного серед туристів напряму.

Постраждали семеро людей, включно з одним поліцейським. Один з них перебуває критичному стані. Поліція «вивчає версію про те, що терористи, убиті в Камбрілсі, могли бути пов'язані з подіями в Барселоні».

Нагадаємо, за останніми даними, щонайменше 13 людей загинули, десятки людей були поранені в Барселоні 17 серпня, коли фургон на високій швидкості в’їхав у натовп у центрі міста. Іспанська влада заявила, що серед жертв є люди з щонайменше 18 країн, переважно Європи. Відповідальність за атаку, яку влада назвала терактом, взяло на себе угруповання «Ісламська держава».

Незабаром після нападу поліція заарештувала двох осіб – іспанця і марокканця, але водій фургона втік і все ще у розшуку.

Поліція вказала на зв’язок між нападом у Барселоні і вибухом у будинку в Альканарі раніше того дня, коли один чоловік загинув і ще один був поранений під час виготовлення вибухових речовин.

Минулого року бойовики використовували автомобілі, в’їжджаючи у натовпи в серії нападів по всій Європі, від чого загинули понад 100 людей у Ніцці, Берліні, Лондоні та Стокгольмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А що ви хотіли? Показати IP 18 Серпня 2017 10:41
З любов'ю і бажаннями добра, ваша Толерантність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus