USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ножове поранення жінка отримала через харчі

13 Травня 2013 14:41
Сварка через їжу призвела до того, що чоловік вдарив жінку ножем у плече.

Так, у приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулася 36-річна мешканка обласного центру. Медики виявили у жінки різану рану плеча, - інформують у СЗГ УМВС в області.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження постраждалій наніс 33-річний лучанин, згодом з’ясувалося – її співмешканець.

Напередодні інциденту обидва вдома розпивали спиртне. Вже зранку чоловік зголоднів, тож, розповідає, вирішив нарізати сала. За це жінка почала кричати на співмешканця: мовляв, нехай сало залишиться на потім. П’яна сварка переросла у шарпанину. Чоловік, який стояв із ножем у руках, не витримав і вдарив ним співмешканку.

Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Усі крапки у справі поставить досудове розслідування. Чоловікові, кажуть, загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus