USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Опер» лишився без роботи через те, що передав у колонію мобільний

21 Травня 2013 12:19
За незаконну передачу мобільного телефону засудженому покарали працівника Маневицької виправної колонії.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

За словами прокурора Маневицького району Микола Дарчик, старший оперуповноважений оперативного відділу Маневицької виправної колонії № 42 проніс на територію виправної установи заборонений предмет – мобільний телефон – та у подальшому передав його засудженому, отримавши за це неправомірну вигоду.

Працівники СБУ за погодження прокуратури області склали протокол про вчинення ним корупційного правопорушення.

Маневицький районний суд визнав старшого оперуповноваженого винним у вчиненні корупційного правопорушення та призначив йому покарання у вигляді штрафу в сумі 1275 гривень з конфіскацією в дохід держави неправомірної вигоди.

Штраф правопорушник уже сплатив.

Із займаної посади його звільнили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
до ВН Показати IP 21 Травня 2013 14:34
ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ повністю втратили совість, елементарну порядність і здоровий глузд. Окрім цього, протиправно пропагують дитяче пияцтво!!! "На сцені «Майдану» виступали 12-річні зірки. ФОТО" Діти і АЛКОГОЛЬ (пиво - алкоголь) - речі не сумісні. Думайте, про що пишете. Чи за гроші продали вже ВСЕ?!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus