USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Палій поранив двох охоронців сокирою: подробиці пожежі в «Епіцентрі» під Миколаєвом

2 Лютого 2021 15:10
Пожежу в «Епіцентрі» в місті Первомайськ влаштував 37-річний чоловік, озброєний ножем і сокирою. Він поранив у сутичках двох охоронців.

Про це інформує пресслужба поліції Миколаївської області.

Зазначається, що близько першої години дня до Первомайського управління поліції надійшла інформація, що невідомий чоловік підпалив торгівельний центр.

Встановлено, що 37-річний нападник прийшов до «Епіцентру» з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців ТЦ намагався його затримати, але отримав удар сокирою. Нападник підпалив приміщення і кинувся втікати.

Інші охоронці разом із поліцією охорони наздогнали і затримали зловмисника у дворах неподалік. Під час затримання злочинець поранив сокирою ще одного працівника закладу. Нападник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Як зазначили у пресслужбі «Епіцентру», паліїв було двоє, одному вдалося втекти.

«2 лютого до торгового центру «Епіцентр» у м. Первомайськ зайшли двоє чоловіків, які вчинили умисний підпал торгового приміщення», – повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» у пресслужбі «Епіцентру».

За словами директора торгового центру Михайла Телкова, один із чоловіків приніс із собою пляшку з легкозаймистою сумішшю, облив невідомою речовиною стенди з ковроліном та лінолеумом і підпалив їх.

Одного зловмисника затримали, а інший зник і його розшукують правоохоронці.

Наскільки відомо дирекції торгового центру, більше ніхто з працівників та відвідувачів торгового центру не постраждав, персонал і відвідувачів евакуйовано, уточнили в «Епіцентрі». На місці пожежі працює ДСНС.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна» та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України «Замах на вбивство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 2 Лютого 2021 16:36
Хворі люди, що тут скажеш, слів більше немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus