USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Патрульні допомогли 6-річному хлопчику, якого залишили самого вдома

22 Квітня 2018 21:44
Патрульні поліцейські допомогли хлопчику, якого залишили вдома самого.

«Дитина кричить про допомогу з вікна 4 поверху», - таке повідомлення надійшло сьогодні екіпажу патрульних близько 13 години з вулиці Кравчука у Луцьку, йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

Полісменам відчинив двері маленький хлопець, який повідомив, що йому стало страшно самому в квартирі, оскільки мами відучора немає вдома, інших рідних також. Поліцейські заспокоїли хлопця та встановили особи близьких.

«З’ясували, що дитині 6 років. Згодом підійшов 11-річний брат. Знайшли телефон матері, яка повідомила, що вчора лишила дітей на свекруху, але й та змушена була відлучитись по справах», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Олег.

Правоохоронці зафіксували у квартирі безлад та антисанітарію. Від матері та бабусі відібрали необхідні пояснення, провели профілактичну бесіду. Загалом, опрацювання цього виклику зайняло більше 2 годин.

Про все побачене написали відповідний рапорт, який направили у міськвідділ поліції, в сектор ювенальної превенції. Профільні спеціалісти візьмуть сім’ю під контроль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus