USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Пенсіонер-скутерист збив жінку

21 Жовтня 2009 11:05
За минулу добу на автошляхах Волині трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди. Про це 21 жовтня повідомляють «Волинські новини».
За інформацією Волинської Державтоінспекції, 20 жовтня о 13.10 в селищі Маневичі на вулиці Незалежності поблизу Маневицького соцзабезу сталась ДТП з потерпілими. При виїзді слідчо-оперативної групи було встановлено, що транспортним засобом скутером марки «Viper» керував 73-річний пенсіонер, житель Маневич, який збив 34-річну односельчанку. Жінку зі струсом головного мозку госпіталізували до Маневицької центральної районної лікарні.
Того ж дня, приблизно о 13.25 на автошляху сполученням Турійськ - Рожище» між селами Щурин та Доросині водій автомобіля «Фіат добло» 25-річний ковельчанин, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням. Автомобіль врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм водій помер на місці пригоди. Пасажир «Фіата добло», 20-річний ковельчанин, з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма доставлений в Рожищенську центральну районну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus