USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перших керівників покарають за порушення під час жнив. ПІДПРИЄМСТВА

12 Вересня 2013 16:41
Перші керівники понесуть адміністративну відповідальність за порушення вимог безпеки під час жнив.

Про це інформує прес-служба теруправління Держгірпромнагляду в області.

Інспектори теруправління Держгірпромнагляду в області протягом червня-серпня згідно з планом перевірили дотримання вимог безпеки під час виконання зернозбиральних робіт у 22 підприємствах, зокрема 2 фермерських господарствах АПК.

Під час перевірок виявили ряд порушеннь нормативно-правових актів з промислової безпеки та охорони праці. Зокрема, немає дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (СВК «Млинівський» Ратнівського району, СВК «Правда» Камінь-Каширського району, ПП «Олика-Агро» Ківерцівського району).

Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку (СТзОВ «Колос», СВК «Відродження» Ковельського району, ТзОВ «Адама» Іваничівського району, СГПП «Широке поле», СГТзОВ «Городище» Луцького району, СВК «Дружба», СВК «Правда», СВК «Нуйнівське» Камінь-Каширського району, СВК імені Шевченка, СГВК «Промінь», ПП «Олика Агро» Ківерцівського району, СВК «Млинівський» Ратнівського району). Разом з тим, у перерахованих підпримствах, працівники, які виконують роботи з підвищеною небезпекою, не пройшли навчання та перевірки станнь з питань охорони праці.

Порушуються терміни проведення інструктажів з питань охорони праці в СВК «Відродження» Ковельського району, СВК «Дружба», СВК «Правда», СВК «Нуйнівське» Камінь-Каширського району, СВК ім. Шевченка, СГВК «Промінь», ПП «Олика Агро» Ківерцівського району, СВК «Млинівський» Ратнівського району.

У таких господарствах, як СВК «Дружба», СВК «Правда» Камінь-Каширського району, СВК імені Шевченка, СГВК «Промінь», ПП «Олика Агро» Ківерцівського району, СВК «Млинівський» Ратнівського району) працівники при прийомі на роботу не пройшли попередні медичні огляди.

Інспекторським складом особлива увага зверталася і на технічний стан сільськогосподарської техніки. Під час перевірки виявили, що у СВК «Відродження» Ковельського району, СВК «Млинівський» Ратнівського району посадові особи допустили до експлуатації трактори, які не обладнані електростартерним запуском двигуна з кабіни. Пасові та ланцюгові передачі зерноочисної машини не забезпечені захисними огородженнями (СВК «Відродження» Ковельського району).

Під час перевірки зернозбиральних робіт виявили 140 порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці, заборонено експлуатацію 9 одиниць робіт, обладнання, сільськогосподарських машин та механізмів, за допущені порушення до адміністративної відповідальності притягнули 15 посадових осіб, з них - 13 перших керівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володя Показати IP 12 Вересня 2013 18:45
НУ ось маразм продовжується почалися жнива і перевіряючі гайда на перевірки.... керівник замість того щоб займатися жнивами в паперах риється та перевіряючих зустрічає.... коли вже цей маразм закінчиться.... :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus