USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

П’яні волинські митники побили та пограбували знімальну групу телеканалу «Аверс». Відео

9 Травня 2019 21:11
Журналісти телеканалу «Аверс» навідалися на корпоративне свято Ягодинської митниці – керівник митного поста «Ягодин» Олександр Оникійчук виставляв могорич за День народження. Привітати начальника зібрався увесь бомонд Волинської митниці.

Завітали і журналісти, бо ж на святі знаходилися люди, які напередодні пропустили через Ягодин партію контрабандного бурштину, вагою близько 1,3 тонни.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Оскільки на митниці цей прецедент замовчують, то журналісти вирішили з перших уст дізнатися, як так вийшло. З порожніми руками ходити на такі свята негоже, тому знімальна група власними руками зробила подарунок.

Святкували іменини начальника митного поста Ягодин з шиком – на березі Світязя. У готельно-ресторанному комплексі «Лемарк». Належить елітний ресторан та готель дружині митника Олександра Марчука – заступника начальника одного з відділів Волинської митниці.

На святкуванні були присутні головний державний інспектор Митного поста Ягодин Віталій Болюх, завідувач сектору митного оформлення митного поста «Ягодин» Микола Хурсяк, заступник начальника одного з відділів Ягодина Віктор Лончук, господар готельно-ресторанного комплексу «Лемарк» і за сумісництвом заступник одного з відділів Волинської митниці – Олександр Марчук, начальник митного посту «Доманове» Едуард Назарчук, головний державний інспектор Волинської митниці Олександр Прокопюк, заступник начальника одного з відділів митниці Богдан Дуда та начальник зміни, яка пропустила 1300 кілограмів бурштину до Польщі через Ягодин Михайло Бурдейний.

Бомонд Волинської митниці не надто зрадів візиту журналістів. Власник ресторану Олександр Марчук і ще один чоловік вивели журналістів з зали попід руки.

Тим часом оператора відвів у бік чоловік, якого журналісти бачили за одним столом з митниками, і пошкодив йому камеру.

Потому Олександр Марчук відвів журналістів на перемовини до сусідньої зали, де вони пояснили, чого приїхали і що хочемо дізнатися. Під час розмови він заявив, що тут сьогодні не День народження, а траур та пообіцяв занести відібрані троянди на Меморіал. Що оплакували? Можливо бурштин, який не доїхав за призначенням і опинився у польських митників. Заразом він розповів як волинські митники пропустили півтори тонни бурштину.

Під час розмови оператор виявив пошкодження на камері, які спричинив гість іменинника.

Зі слів журналістів, найстрашніше відбулося на вулиці, як тільки вони вийшли з так званих переговорів. На них напали п’яні митники, які гостювали на іменинах Олександра Оникійчука. Почали шкодити техніку, зривати посвідчення з ший та силою забирати телефони. Напали та побили водія та оператора. Потрощили камеру. У водія викрали водійське посвідчення, документи на автомобіль та банківські картки.

А митник Віктор Лончук навіть пообіцяв закопати одну з журналісток наступного дня.

На місце події викликали правоохоронців та швидку. Написали усі необхідні заяви та дали пояснення. Докази злочинів журналісти надали поліції.

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Микола Показати IP 9 Травня 2019 21:27
садити треба всю компанію митників
Андрій до Микола Показати IP 10 Травня 2019 07:25
При наявності таких казкових прибутків і продажності суддів,такого не трапиться ніколи.Вони ще спробують посадити журналістів,і це в них може вдатися.
Льоня Показати IP 9 Травня 2019 21:29
Лончук це синок одного з екс керівників Волинського обласного суду, не дивно що думає Бога за бороду вхопив
Знаю точно до Льоня Показати IP 9 Травня 2019 23:31
Видно, що Ви не надто орієнтуєтесь у родослівній згаданого судді. Таке явище, як однофамільцем, знайоме?...
Льоня до Знаю точно Показати IP 10 Травня 2019 01:45
Соррі, дезінформували значить
опа Показати IP 9 Травня 2019 22:02
Гондурас...(((
Vitalii до опа Показати IP 11 Травня 2019 08:32
Чому ображаєш країну?
Навуходоносор Показати IP 9 Травня 2019 22:23
Через "Ягодин" проїжджав не один раз, починаючи з 1995 року. Мінялись президенти, прем*єри, губернатори в країні, вже світ іншим став. Не помінялась тільки в Ягодині митна кодла - нахабна, хамська, злодійкувата. Тут завжди приходили на думку слова пункту з указу російського імператора Петра І, який започатковував в імперії митну службу: "Жалованье этим людишкам не платить, сами себя прокормят". Схоже, що з того часу для наших митників нічого не помінялось - там одні "людишки", які самі себе кормлять. І непогано кормлять. А дописувачі "ВН" час від часу запитують самі себе, чого ж ми так погано живемо. Тому що злодійство проникло в гени народного організму! Красти стало престижним заняттям, жити по совісті - анахронізмом! Ось де поле для діяльності нашої церкви - лікувати душу хворого народу, а не політикою займатись!
фішка Показати IP 9 Травня 2019 22:31
з названих персонажів можу сказати про Едіка, Лончука, Марчука... з іншими не пересікався. Отже: Едік-раб Микитюка і» шістка» його, такий собі дебелий сцикун. Лончук-посередній митник, одним словом ло*ок, який виконує команди. Марчук-персона цікава, при любій власті випутувася і був при роботі. Те, що є у власності його дружини, все спи...но на митниці. Весь цей цирк зробили для прикриття Шилігацького, думаю не хотіли, щоб його побачили журналісти на св‘яті.
до льоні Показати IP 9 Травня 2019 22:33
не тупи, це не той Лончук, чий батько був суддею
Ігор Показати IP 9 Травня 2019 22:36
Від них тхне хабарями.
Волинянин Показати IP 9 Травня 2019 22:38
МЕНІ ЦЕ ВСЕ ДИВИТИСЬ СОРОМНО І ПРОТИВНО !
Сашко Справедливість Показати IP 10 Травня 2019 00:49
До всіх митників потрібно звертатись мовою сили. Так, як вони звертались до журналістів(хоча журналіст-це святе, його робота). Тільки сильніше в тисячу разів. Всі вони (можливо всі)давно доларові міліонери. До них нічого не дійде крім сили.
0001 Показати IP 10 Травня 2019 01:17
Соломон казав:"Завжди так небуде!!!!"...
Волинянин Показати IP 10 Травня 2019 04:12
Дівчатка,я прикордонник,я зараз в ато,вісім місяців тут,таких підарів треба просто стріляти,я знаю,я сам з шацького р-н...це не люди,це звірі,покажіть це відео зеленському,тих всіх гандонів треба на зону,або в ато,окопи копати,наш командир з них зробить слухняних дівчаток,бидло,мразь ..
Сергій Показати IP 10 Травня 2019 07:28
Аверс в свому репертуарі,чого в неробочий час ідуть туди куди їх незапрошували, їдьте на роботче місце (митницю)і знімайте.
товарищ до Сергій Показати IP 11 Травня 2019 07:50
Открою секрет,отельно-ресторанный комплекс считается общественным местом,так же как и магазин,парикмахерская,спортивный зал,бар,клуб и т.д. Если ты хозяин заведения которое работает в сфере обслуживания людей,это не дает право,как собственнику,выгонять ,бить людей,отказывать в обслуживании,ограничивать в передвижении и свободе.А репортеры работали и снимали видео материал доступными,не запрещенными методами в общественном месте...Вот и вся пьянка до капли...
Тор Показати IP 10 Травня 2019 07:38
Напевно пора все те митне кодло ставити на місце. За три кілограми сала і велосипед судді дають три роки. За тією ж логікою, за награбоване, митники заробили по два , три пожиттєвих терміни. А краще до стінки.
Таня Строцюк до Тор Показати IP 10 Травня 2019 23:25
А що судді кращі ????
Аа Показати IP 10 Травня 2019 07:51
Аверс як завжди, хтось побачив шоб їх били чи сто раз прокрутили де їх випихали і на одне і те саме різні версії говорили
Павло Показати IP 10 Травня 2019 07:52
А це, що нормально, що незрозуміло хто вривається на день народження?будь хоч папою римським, але поважай інших! Я думаю, якби це сталося у інших людей то реакція була б аналогічною.
Тор до Павла до Павло Показати IP 10 Травня 2019 09:19
Якщо злочинці бухають, за вашою логікою їх ніхто не повинен трогати. Ваші аргументи які Ви можете висловити, про те що злочинцями їх може визнати лише суд не діють. Хай доведуть походження свого майна, і пояснять пропуск через кордон контрабанди у величезних розмірах. Факти пропуску вже є. І тут або правоохоронці Волині мають піти у відставку разом із СБУ,або так звані митники за грати.
Євробидло до Тор до Павла Показати IP 10 Травня 2019 09:36
Хай прийдуть в робочий час і вимагають пояснень. Коли Ви зрозумієте - що хабарі митникам - це чиясь заказуха, що приїзд жрнуалістів на святкування - теж заказуха, а Ви, Я, і інші прості люди - не входите в орбіту інтересів тих хто заказує це все. П.С., Впевнений, що якби журналістка святкувала ДН і до неї так вдерлися, то полюбому б почалося: ви знаєте хто я така, не маєте права, на каком основании і т.д.. і т.п..
Тор до Євробидло Показати IP 10 Травня 2019 10:16
Як це ми не входими в орбіту інтересів того бидла. А за чиї гроші всі ті бенкети. Навіть труси на них і їхніх жінках за наші гроші. У них є вибір,заложити вищестоящих, або знайти іншу роботу. Заложити бздять, а на іншій роботі здохнуть без ікри та інших делікатесів , та розкішного життя за чужий рахунок.
Тор до Павла Показати IP 10 Травня 2019 10:06
Якщо злочинці бухають, за вашою логікою їх ніхто не повинен трогати. Ваші аргументи які Ви можете висловити, про те що злочинцями їх може визнати лише суд не діють. Хай доведуть походження свого майна, і пояснять пропуск через кордон контрабанди у величезних розмірах. Факти пропуску вже є. І тут або правоохоронці Волині мають піти у відставку разом із СБУ,або так звані митники за грати.
Павло Показати IP 10 Травня 2019 10:53
Надіюсь що відповідні органи наведуть порядок з цими "митниками" і сроки будуть адекваті. Виклик для Зеленського в тому числі
Viking Показати IP 10 Травня 2019 10:59
Надіюся прийде час, і ці всі злочинці будуть доживати віку в тюрмі.
Лучанка Показати IP 10 Травня 2019 11:33
Треба було замість камер з калашами прийти,тоді ця митна шайка по іншому заспівала!!!Ненавиджу!
Волинянка Показати IP 10 Травня 2019 13:14
Митники бідні в стресі від бурштина і захотіли пом'янути то що не можна чи що? Вони теж люди. Не будьте злими до них, вони нічого не вчинили поганого , а якщо завтра підуть з роботи то як будуть жити? Вони давали присягу держслужбовця. Як сказав начальник так і працюють.
Волинянка Показати IP 10 Травня 2019 13:18
Митники бідні в стресі від бурштина і захотіли пом'янути то що не можна чи що? Вони теж люди. Не будьте злими до них, вони нічого не вчинили поганого , а якщо завтра підуть з роботи то як будуть жити? Вони давали присягу держслужбовця. Як сказав начальник так і працюють.
1234567890 Показати IP 10 Травня 2019 13:25
Нєфіг пхати камеру без дозволу куди треба і нетреба.
123 Показати IP 10 Травня 2019 14:01
Присмокталась нечисть до корита.... Садити всю кодлу з конфіскацією.
Федя Показати IP 10 Травня 2019 14:13
Цей Аверс задовбав,то доІвахіва їздили на ювелій на Львівщину,тепер до митників.Перемогли,то зупиніться.
Анонім Показати IP 10 Травня 2019 15:21
Це Юрчик Терещук так рвеця до власті!!! Вийшов удачно заміж тай думає що царь і Бог!!! Прийде час то й руки такій невістці як Юрчик ніхто не подасть !!!
пропозиція Показати IP 10 Травня 2019 15:44
Пропоную таких слуг народу - мається на увазі всіх митників на 6 місяців в АТО - перевірити чи вірні вони державі і присязі. Це і буде свого роду люстрація. Думаю поїдуть одиниці - інші стануть невиліковно хворими моментально.
Анонім Показати IP 10 Травня 2019 17:51
Знаю хто побив журналіста колишній голова сільської ради «Римачі» Коцура Валєра....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus