USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Під час свят на Волині з’явилася група бурштинокопачів

10 Травня 2016 10:29
Спробу масового незаконного видобутку бурштину вдалося попередити під час святкових днів у Маневицькому районі.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 10 травня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, під час святкових днів у Маневицькому районі з’явилася група бурштинокопачів, яка розуміла, що у цей час сили поліції стягують у міста та селища і хотіла перевірити готовність влади контролювати ситуацію.

Як повідомлялося, 8 травня близько 21:00 в лісовому масиві між селами Лісове та Вовчецьк Маневицького району зібрались близько 70 чоловік із лопатами. Після перемовин з поліцією старателів розійшлися.

Як повідомило голові ОДА керівництво Нацполіції, вдалося мобілізувати додаткові ресурси представників громадських організацій, тож спробу незаконного масового видобутку бурштину припинено. Гунчик запевнив, що влада має достатньо сил та ресурсів для того, щоб контролювати ситуацію та просив не провокувати владу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Травня 2016 10:58
вони і нікуди не пропадали ,хай гунчик не засмічував би змі, ці просто не ділилися , а що з тими що озеро лісове знищили , миючи попередні три роки бурштин ,де вони так і сидять в правоохоронних органах , нехай про це напише

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus