USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Під час теракту в Стамбулі загинула українка

29 Червня 2016 08:16
Перший після теракту у Стамбулі рейс з українцями - вони відлітали у момент вибуху - прибув до Одеси. Під час вибухів в аеропорту «Ататюрк» загинула українка.

Про це повідомив генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар, - йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Нині аеропорт вже відновив роботу, повітряний простір Туреччини відкритий.

Зазначимо, що вночі літаки з України до Туреччини не випускали, але три години тому з Харкова таки вилетів один рейс до Стамбула. До Одеси прибув перший після теракту рейс з українцями - вони відлітали просто в момент вибуху.

Загибла у Стамбулі українка перелітала через міжнародний аеропорт разом з чоловіком. Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив генконсул України у Стамбулі Василь Боднар.

"Вона (загибла, - ред.) з чоловіком перелітала через аеропорт Стамбула і осколок їй потрапив, здається, в ногу. Не змогли врятувати, втрата крові і вона померла", - повідомив генконсул.

Нагадаємо, що вночі в аеропорту столиці Туреччини пролунали три вибухи. Загинуло - 36 людей, поранено - півтори сотні, відомо про одного постраждалого українця.

Нападників було семеро, троє з них - смертники, ще трьох - затримали, одного досі шукають. Вбивці прибули до летовища на звичайному таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus