USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Києвом горить нафтобаза. Вже є загиблі. ОНОВЛЮЄТЬСЯ. ВІДЕО

9 Червня 2015 09:38
За станом на 7 ранку 9 червня гасіння пожежі на території нафтобази ТОВ "Побутрембудматеріали" у Глевасі під Києвом триває, - інформує УП.

Згідно з даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, вогнем охоплено 8 резервуарів ємністю 900 кубічних метрів та декілька невеликих ємностей. Вогонь знищив 10 одиниць пожежної техніки.

На місці події в цілодобовому режимі позмінно працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій ДСНС України.

Всього до гасіння пожежі залучили 62 одиниці пожежної та спеціальної техніки та 308 чоловік особового складу, а також 3 пожежних потяги від Укрзалізниці.

МВС відкрило кримінальне провадження за фактом пожежі на нафтобазі "БРСМ-нафта".

Повідомляється, що справу відкрито за частиною 2 статті 273 (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах) ККУ.

"Одна з імовірних причин пожежі - технічна, під час роботи з нафтопродуктами. Працівники міліції проводять всі необхідні заходи для з'ясування причин і обставин події. Ведеться досудове розслідування", - заявили у МВС.

Як повідомляє УНН, внаслідок пожежі на нафтобазі у Київській області загинуло четверо осіб.

Зі слів співрозмовника, наразі померло четверо осіб, які постраждали внаслідок пожежі на нафтобазі. Він також додав, що загиблі — вогнеборці. На пожежі у Київській області працює 11 бригад швидкої допомоги.

Окрім того, у Київській області в зоні пожежі опинилась ще одна нафтобаза. Про це у своєму мікроблозі у Twitter написав Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“У зоні загорання ще одна база нафтопродуктів KLO. Всі евакуйовані. Виставляється оточення”, — написав він.

Також у одному із комплексів знаходиться ГНС (газонаповнювальна станція) з резервуарами для зрідженого газу.

Нагадаємо, пожежа на території нафтобази у селищі Глеваха сталася 8 червня о 17:29: загорівся резервуар із паливом об’ємом 900 кубічних метрів, потім вогонь перекинувся на розташовані поруч резервуари з бензином.

Мережа АЗК "БРСМ-Нафта", якій належить нафтобаза і яку пов’язують із Едуардом Ставицьким, вважає малоймовірним, що причиною пожежі стала недбалість.

Директор департаменту стратегічного маркетингу мережі Олександр Мельничук заявив, що останнім часом звучала низка заяв, спрямованих проти компанії, "зокрема з вуст пана Гаврилова" (ймовірно - гендиректор ДП "Укртранснафтопродукт" Володимир Гаврилов).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
опа Показати IP 9 Червня 2015 10:23
чекайте здорожчання палива. Збитки ж потрібно перекривати(
бухгалтер Показати IP 9 Червня 2015 10:29
Потім спишуть багато і комусь це буде на руку і на користь
123 Показати IP 9 Червня 2015 11:01
В Києві горить, в Дубно вибух... Совпадєніє? Не думаю...
321 до 123 Показати IP 9 Червня 2015 11:12
принцип доміно ...
Патріот України Показати IP 9 Червня 2015 12:42
Те що зараз сталося на Нафтобазі під Києвом це ніщо інше як війни олігархів. Ну подумайте кому потрібно було підпалювати Нафтобазу?! Звичайно ж це вигідно головному олігарху України, ні не Бєні, а Пороху. Чому?! Та просто під цим приводом і за липових доказів які вони можуть намалювати, вони можуть звинуватити будь - якого олігарха в цьому і потім вже під тиском віджати бізнес. Існує також версія, ну просто не можна це виключати про халатність самих працівників. Якщо б на Нафтобазі працювали роботи, я б ще зрозумів чому вони виключають халатність, але там працювали люди, а люди теж помиляються. Не знаю може це на руку і Бєні, тільки нащо таке чинити йому, він і так під прицілом і добре це розуміє. Багато різних версій є, але найголовніше, що це війна олігархів, до цього не можуть бути причетні інші люди чи навіть сєпари. Сєпари то так клєптомани підкласти вибухівку, підпалити машину, але підпалювати Нафтобазу навіть їм сенсу немає ніякого. Просто ця вся ситуація нікому не вигідна окрім як олігархів. Війна за перерозподіл сфер впливу, і поки лідирує там Порох. Тож будь-які заяви когось із влади про те, що це хтось інший запалив Нафтобазу не можуть відповідати дійсності по одній простій причині, бо всім окрім олігархам було м'яко кажучи пофіг на Нафтобазу.
777 до Патріот України Показати IP 9 Червня 2015 14:08
це власність БРСМ нафта. Власником якої являється колишній регіонал екс міністер палива та енергетики. Зараз йому запропонують визнати це терактом або недбайством. Звичайний захват власності в одних олігархів в руки нинішніх "наближених"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus