USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Луцьком – ДТП за участю двох позашляховиків

26 Грудня 2016 11:05
Дорожньо-транспортна пригода трапилася поблизу Луцька вчора, 25 грудня. П'яний водій виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з іншим авто.

Про це повідомляє ВолиньPost.

По луцькій об’їзній зі сторони села Озерце в напрямку Жидичина рухався автомобіль SsangYong Kyron. Йому назустріч через суцільну смугу виїхав автомобіль ZX LandMark. В результаті зіткнення після удару у ZX LandMark відлетіло колесо і машина зупинилась у відбійнику.

Пасажири SsangYong Kyron викликали поліцію та швидку, оскільки водій отримав травму ноги, а пасажирка вдарилася головою об лобове скло.

Водій, який, за словами свідків, виїхав на зустрічну смугу не виходив з автомобіля, відмовився від допомоги і сидів в машині до прибуття поліції. Правоохоронцям, що прибули на місце ДТП, він представився адвокатом Олесем Ніколаєнком.

За твердженням очевидців, водій ледь тримався на ногах та нерозбірливо говорив, працівники поліції відвезли його на експертизу, що показала 1,8 проміле алкоголю в крові.

Постраждалих з SsangYong забрала в лікарню швидка для обстеження і встановлення тяжкості ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Активіст Показати IP 26 Грудня 2016 11:18
О то ще той клоун і бухарик http://42yurista.com/qa/51596/
Очевидець Показати IP 26 Грудня 2016 11:18
Знаю цих постраждалих людей в Кайроні, з ними завжди в вихідні дні в машині бувають ДІТИ!!! Чудом вчора дітей не було! П'ЯНА СВОЛОТА!!! Він ще вчора намагався обставити все так, що за кермом була його дружина, яка приїхала після аварії! Ледь тримався на ногах та кидався з бійкою на людей
Степан Показати IP 26 Грудня 2016 11:27
Адкокат....... п'яний за кермом! да скільки це вже може продовжуватись! коли на них знайдуть управу! Зараз викрутиться, свої прикриють і буде знову іздити пяний і вбивати людей!
Че Показати IP 26 Грудня 2016 11:46
Коли на Карпенка-Карого бмв влетіла в стовп, дуже багато ботів писало, що причина всіх бід - авто на іноземній реєстрації. Побачили проблему? Чи вас треба мордою тикати, тоді ви щось може зрозумієте. І то, напевно не всі, і не з першого разу.
Я до Че Показати IP 26 Грудня 2016 13:34
Обізвався власник драндуровера!
777 Показати IP 26 Грудня 2016 14:53
нехай всі будуть цілі і здорові! але шісток на номер могли б і поменше просити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus