USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під луцьком молодики побили бійця АТО, - ЗМІ. ОНОВЛЕНО

10 Серпня 2015 10:38
Троє молодиків учора ввечері напали на бійця АТО, який проходив реабілітацію після поранення.

Про це пише у Фейсбуці Дмитро Воєвода.

Згідно з повідомленням, інцидент трапився учора, 9 серпня, приблизно о 21:40 в селі Підгайці Луцького району. Хлопцеві, який виявився бійцем АТО, розбили голову.

«Для чого мирні, молоді юнаки стоять і захищають сон і спокій таких...... не знаю як навіть їх назвати», - йдеться у дописі.

Зі слів Дмитра Воєводи, молодики, які втекли на автомобілі «Жигулі», почувалися досить впевнено та погрожували покаранням з боку міліції.

«Невже таке мерзотне творіння хтось покриває в міліції. Та чого тут гадати, завтра все покаже. А Вас, дорогі волонтери хочу попросити: переконуйте якось бійців проходити реабілітацію в госпіталях або в реабілітаційних центрах під наглядом психологів. І не ведіться на фрази: «я здоровий, в мене все з головою добре і т.д.», - пише Дмитро.

У коментарі він додає, що постраждалий – боєць «Айдару».

«Вже всі знають, чекаю на роботу правоохоронних органів. Постраждалий - айдарівець, вже всі по бойовому», - дописав він.

Сьогодні приблизно о 21. 40 в с. Підгайці, Луцького р-н., троє молодиків бійцю АТО який проходить реабілітацію після п...

Posted by Dmutro Voevoda on 9 августа 2015 г.


Як згодом повідомляє «Під прицілом», серед нападників на бійця АТО під Луцьком був міліціонер.

Згідно з повідомленням, компанія хлопців, серед яких були і бійці АТО, святкувала день народження товариша. Поруч відпочивала інша компанія людей, які добряче випивши почали порушувати громадський порядок. Нетверезим молодикам зробили зауваження, аби ті втихомирились, оскільки поруч також відпочивали старші люди з сім’ями. Однак, дебошири не відреагували на це і продовжили далі пиятику.

За деякий час до них знову підійшли хлопці з сусідньої компанії, які попросили вести себе пристойніше і не хамити працівникам закладу та іншим відвідувачам. Однак на своє зауваження вони отримали лише шквал нецензурної лайки. Та найбільше дебоширів зачепило те, що один із відвідувачів, який дорікнув їм, був одягнутий в літню майку, яку в народі називають «тільняшка», а на шиї в хлопця відблискував військовий жетон. Молодикам дали зрозуміти, що хлопці дійсно повернулись з АТО і наразі перебувають на реабілітації після поранень і просто відпочивають.

Однак це ще більше обурило нетверезих молодиків, які почали нецензурно ображати хлопців із сусідньої компанії критикуючи їх за участь в боях на сході. Чоловіки не стерпіли образи і витягли дебоширів на вулицю. Вже там, між компаніями зав’язалась бійка, під час якої один з чоловіків вхопив металеву трубу і кілька разів вдарив нею одного з бійців АТО. Чоловік впав і почав стікати кров’ю. Бійку припинили його товариші, а самі нападники побачивши розбиту голову кинулись навтікача.

Хлопця доставили в травмпункт, де лікарі зафіксували в нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та численні гематоми на голові. Бійцю АТО наклали близько 10 швів і зробили рентген.

Зі слів товаришів постраждалого, серед нападників був правоохоронець – слідчий одного з райвідділів міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучанин Показати IP 10 Серпня 2015 11:14
Багато хто поприходять на реабілітації..нап"ється і починають самі спровоковувати на невимушені дії...А з п'яними довго не поговориш, того і тарпляються такі не поодинокі випадки! мозги всюди можна вправити
Оксана до лучанин Показати IP 10 Серпня 2015 11:56
Тобто винні АТО-шники і лише вони
Укроп до лучанин Показати IP 10 Серпня 2015 12:56
Договоришся сєпар.
Ігор Миронович Показати IP 10 Серпня 2015 11:15
А хто такий цей Дмитро Воєвода і звідки така обізнаність про конфлікт?
Дмитро Показати IP 10 Серпня 2015 11:39
Подивыться відео в ютубі "Новий керівник ДАІ МИколаєва" і вам все стане ясно про бійців, які повернулися з АТО
Не чеши до Дмитро Показати IP 10 Серпня 2015 13:31
там 100% підстава, відео змонтоване, а знято по сценарію класичної підстави, я дивуюсь, як ви в таке вірите...
до Лучанина Показати IP 10 Серпня 2015 12:16
Із змісту коментарі вбачається висока освіченість і грамотність дописувача. Ти сам туди сходи, а тоді будеш коментувати чиюсь реабілітацію!
лучанін до до Лучанина Показати IP 10 Серпня 2015 15:05
А чергувати на сайтах ти за мене будеш?
sdf Показати IP 11 Серпня 2015 13:49
debily
Коля Показати IP 12 Серпня 2015 12:46
да...... дуже гарна фантазія в автора статті. правди лише 10%!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus