USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Під Луцьком в ДТП травмувався водій та його 8-річний син

29 Лютого 2016 12:04
Автомобіль «Mercedes» влетів в огорожу поблизу Луцька, внаслідок ДТП водія госпіталізували.

Так, у суботу, 27 лютого по 14 годині на автодорозі в селі Коршовець Луцького району автомобіль «Меrcedes» врізався в огорожу. Водія госпіталізували в нейрохірургію, - повідомляє прес-служба поліції області.

За кермом автомобіля «Меrcedes» перебував 45-річний мешканець обласного центру. Він був у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та допустив зіткнення транспортного засобу з огорожею.

У водія медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани лобної ділянки голови. У ДТП також травмувався 8-літній син водія. У нього медики виявили, зокрема, закритий перелом лівого надколінника. Його не госпіталізували.

У суботу зранку по 9 годині на автодорозі Ковель–Луцьк в селі Козин Рожищенського району у кювет злетів автомобіль «Меrcedes Sprinter».

За його кермом був 61-річний мешканець міста Гамбург Федеративної Республіки Німеччина. У ДТП водій отримав тілесні ушкодження. Зокрема, медики у нього діагностували забій грудної клітки.

За фактами дорожньо-транспортних пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, вчора, 28 лютого, на мосту поряд з вулицею Набережною та магазином "Нова лінія" у Луцьку автомобіль влетів в огорожу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не лучанин Показати IP 29 Лютого 2016 15:29
а все через не збудований шанхай на Театралбній площі.( звиняйте-.перехід)!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus