USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Луцьком затримали водія, підозрюваного у викраденні людини

30 Грудня 2013 16:15
Працівники ДАІ Волині оперативно затримали водія, який підозрюється у викраденні людини. Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Помітивши підозрілий автомобіль, правоохоронці хотіли його зупинити, однак водій лише збільшив швидкість. Переслідуючи транспортний засіб, держінспектори таки затримали кермувальника, який був напідпитку.

Випадок трапився 29 грудня 2013 року. Оперативний черговий управління ДАІ у Волинській області близько 3 години 20 хвилин всім нарядам ДАІ, задіяним до забезпечення безпеки дорожнього руху, передав орієнтування про затримання автомобіля «Volkswagen Passat» чорного кольору, водій якого розшукується рівненськими правоохоронцями за підозрою у вчиненні викрадення людини.

А вже через 25 хвилин після отримання повідомлення автомобіль, який за описом повністю співпадав, помітили співробітники взводу ДПС з обслуговування стаціонарного посту № 1 в смт Цумань, тож державтоінспектори негайно прийняли рішення про його зупинку. Однак коли працівник ДАІ за допомогою жезла намагався зупинити транспортний засіб, водій законної вимоги працівника міліції не виконав, а навпаки: натиснувши на педаль газу, продовжив рух.

Розпочавши переслідування вказаного автомобіля, правоохоронці вже через декілька хвилин затримали розшукуваний транспортний засіб та водія в дачному масиві села Струмівка Луцького району.

У ході перевірки документів встановили, що автомобілем «Volkswagen Passat» у стані алкогольного сп’яніння керував 35-річний житель міста Луцька. Під час огляду виявили пошкоджене лобове та розбиті два правих бокових скла, а в салоні – дві бити.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія склали адміністративний протокол за статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та передали його співробітникам УБОЗ Рівненської області. Автомобіль відправили на арештмайданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вадитель Показати IP 30 Грудня 2013 16:32
Не поняв, дві бити знайшли, а де викрадена людина поділась?
ася до вадитель Показати IP 30 Грудня 2013 18:21
а вона була?
Андрій Показати IP 31 Грудня 2013 08:38
За декілька хвилин із Цумані в Струмівку....Напевно вертольотом мчали)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus