USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Під Луцьком зіткнулись два «Форди»: водіїв госпіталізували

14 Грудня 2018 12:00
У селі Липини зіткнулись два авто – «Ford Fiesta» та «Ford Focus», обоє водіїв травмувались.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Вчора вранці на автодорозі в селі Липини Луцького району автомобіль «Ford Fiesta» під керуванням 31-річного жителя селища Торчин зіткнувся з автомобілем «Ford Focus» за кермом, якого перебувала 32-річна жителька Луцька.

Внаслідок ДТП водії транспортних засобів отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Поліція Волині звертається до усіх учасників дорожнього руху бути уважними, враховувати погодні умови, дорожню обстановку та неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus