USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під виглядом гумконвою Росія передала терористам паливо

7 Листопада 2014 08:45
РФ під виглядом гуманітарного конвою перевезла на Донбас вантажівки з паливом для терористів. Про це глава департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс сказав в ефірі телеканалу Україна, передає УНН.

"Відомо, зокрема, за допомогою місії ОБСЄ (яка перебуває в пункті Донецьк на україно-російському кордоні), що під час трьох останніх конвоїв були переміщені 84 вантажних автомобіля. Там, наскільки нам відомо, паливо, яке йде, очевидно, на потреби терористів та інші. Для пропагандистських цілей вони висилають і речі, і будівельні матеріали, але цього дуже небагато", - зазначив він.

Нагадаємо, 4 листопада РФ відправила шосту колону "гуманітарної допомоги" для жителів самопроголошених Донецької і Луганської народних республік. П'ятий гумконвой в'їхав в Україну 2 листопада, четвертий Росія відправила 28 жовтня. Перша колона ж прибула на Схід України 22 серпня, друга доставила вантаж 13 вересня, а третя - 20 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 09:40
бензин и без ковоев возят,зачем приплетать сюда гуманитарку?
Дончанин до Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 09:49
Да они перепутали с первым конвоем, когда, действительно, в топливных баках машин завезли топливо в Луганск. Поэтому и было так много машин.
віктор Показати IP 7 Листопада 2014 10:49
коментар було видалено
Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 11:05
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 11:28
Вивчив ,russische schwein, різницю між бандерами і бендерами? Прогрес... Бійся Бандеру, а то його душа просить до столу подавати запечених "рускоговорящих", розпинає "младенцев". Ось такий він Бандера. Літає його дух по Україні, все підшукує собу 2 рабів, щоб і вони червів погодували. Другим будеш?
Хм Показати IP 8 Листопада 2014 00:25
Взагалі то паливо в усі часи і входило в гуманітарку для постраждалих регіонів, так як воно необхідно для тепло- та електрогенераторів в першу чергу. Аби щось ляпнути? Вже ж кожну секунду ту Росію брудом поливають. Ще мало?!! А в дзеркало пробувли подивитися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus