USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Гумконвой №6. РФ везе пальне і ліки

4 Листопада 2014 08:59
Шостий путінський гумконвой уже в Україні. Про це інформують Факти.

Колона МНС РФ з десяти автомобілів з "гуманітарною допомогою" для Донецька перетнула російський кордон, - передає РІА «Новости».

Автомобілі нібито з пальним і медикаментами пройшли "митне оформлення" і нині прямують у Донецьк. Ще одна колона з 10 автомобілів наразі проходить митне оформлення, після чого вирушить у Луганськ.

Раніше повідомлялося, що російська "гуманітарна допомога" готова до відправлення.



Нагадаємо, п'ятий гумконвой в'їхав в Україну 2 листопада, четвертий Росія відправила 28 жовтня. Перша колона ж прибула на Схід України 22 серпня, друга доставила вантаж 13 вересня, а третя - 20 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 09:45
Чому на волинському інтернет- ресурсі працюють російські тролі. Це не просто обиватилі, а штатні офіцери російських спецслужб. Йде інформаційна війна. Мета інформаційної війни - послабити моральні і матеріальні сили супротивника або конкурента та посилити власні. Вона передбачає заходи пропагандистського впливу на свідомість людини в ідеологічній та емоційній галузях. Очевидно, що інформаційна війна - складова частина ідеологічної боротьби.. Вони не призводять безпосередньо до кровопролиття, руйнувань, при їх веденні немає жертв, ніхто не позбавляється їжі, даху над головою. І це породжує небезпечну безпечність у ставленні до них. Тим часом, руйнування, яких завдають інформаційні війни у суспільній психології, психології особи, за масштабами і за значенням цілком співмірні, а часом і перевищують наслідки збройних воєн. Головне завдання інформаційних воєн полягає у маніпулюванні масами. Мета такої маніпуляції найчастіше полягає у: внесенні у суспільну та індивідуальну свідомість ворожих, шкідливих ідей та поглядів; дезорієнтації та дезінформації мас; послабленні певних переконань, устоїв; залякуванні свого народу образом ворога залякуванні супротивника своєю могутністю. Нарешті, останнє, але не менш важливе завдання: забезпечення ринку збуту для своєї економіки. У цьому випадку інформаційна війна є складовою частиною конкурентної боротьби. Система - мета інформаційної війни, може включати будь-який елемент у епістемології супротивника. Епістемологія містить у собі організацію, структуру, методи і вірогідність знань. На стратегічному рівні ціль кампанії інформаційної війни - вплинути на рішення супротивника або конкурента, і як наслідок, на його поводження таким чином, щоб він не знав, що на нього впливали. Навіть тоді, коли цієї мети важко досягти, вона все-таки залишається кінцевою метою кампанії на стратегічному рівні. Успішна, хоча і незавершена інформаційна кампанія, проведена на стратегічному рівні, приведе до рішень супротивника (а отже і його дій), що будуть суперечити його намірам чи заважати їхньому виконанню.
Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 10:19
Автору не до вподоби, нехай краще подохнуть люди?
олег Показати IP 4 Листопада 2014 11:49
спасіба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus