USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Третій «гуманітарний конвой» уже в Донецьку, - ЗМІ. ОНОВЛЕНО

20 Вересня 2014 12:16
200 машин з російською "гуманітарною допомогою" прибули сьогодні до Донецька. Вантаж знову ніхто не оглядав.

Нагадаємо, нещодавно Росія вдруге незаконно переправила через кордон України гуманітарну допомогу.

Третій російський "гумконвой" Червоний Хрест не супроводжував, бо не бачив у цьому сенсу.

Як пише російське агентство "ИТАР-ТАСС", машини завантажені нібито продуктами харчування, генераторами, медикаментами, теплими речами, питною бутильованою водою, - повідомляє Еспресо.TV.

Загальна вага вантажу - близько двох тисяч тонн. Це вже третій "гумконвой", що закидається Росією до України.

Як повідомляє ТСН, у соцмережах уже з'явилися фото, як конвой їде по Донецьку, а потім на складах розвантажують коробки. На них написано, що всередині - ніби скумбрія. Про те, що насправді привезли росіяни, можна тільки здогадуватися. До того ж увесь "гуманітарний" вантаж росіяни передають не мирним жителям, а своїм найманцям.

Тим часом, Раді нацбезпеки та оборони України нічого не відомо про вміст вантажівок третього "гуманітарного конвою". Про це у ході брифінгу заявив заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Польовий, - інформує Українська правда.

Він нагадав, що КПП "Ізварине", через який пройшли вантажівки, не перебуває під контролем українських прикордонників.

"Там немає ані наших митників, ані прикордонників, відповідно російська сторона, на порушення норм міжнародного права і з порушенням суверенітету України, самостійно визначає вміст вантажів, які перетинають кордон України", - зазначив він.

"Нам нічого невідомо про вміст вантажу від РФ. Офіційно в нас ніякої інформації про це не було", - додав представник РНБО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
РГД Показати IP 20 Вересня 2014 17:48
По підйому ящика, якого тримав сепаратист з написом "скумбрія", видно було, що там щось набагато тяжче було ніж риба....
Яна Мала до РГД Показати IP 21 Вересня 2014 10:53
А хто мішає подивитися,що в ящиках.Ми місяць тягнули резину з першим конвоєм.Нам росіяни і машини давали на вибір дивитися і документи і мордою тикали в кожну річ що везли,а ми все морди крутили і тягнули час.А деякі речі скоро псуються(жара тоді стояла за 35градусів вище нуля.От вони і начхали на наши виламування і самі поїхали.А тепер і діла з нами мати не хочуть,бо як і перший раз буде.А люди в Луганську і Донецьку не мають ні їжі ні медикаментів.Усі магазини зачинені,мені моя родичка сама написала.І там живуть такі самі українці як і ми,а не тільки ополченці.
Анонім до Яна Мала Показати IP 21 Вересня 2014 11:59
А вонти самі цього хочуть ці луганські,хочу ть расеи і мають.Це через них гинуть наші хлопці. Хай самі с ебе защиюать, а ці мордовороти донецькі тут у нас шастають,біженці.Давайте їм все безоплатно.Кувалдою по голові їм і назад в донецьк захищати свою землю.Ф що в Магадн і Сибір не хочуть Вот їм і Расея.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Вересня 2014 13:20
То порiвняй скiльки наших хлопцiв там i скiльки донецких тут, i хто кому кувалдою по головi. Нема чого нашим хлопцям там робити, тому i отримують!
анатолб Показати IP 20 Вересня 2014 22:46
Спасiбо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus