USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Під час ДТП постраждала… лише фара. ВІДЕО

16 Вересня 2008 10:22
Три автомобілі потрапили у ДТП близько десятої години вечора та створювали дискомфорт для руху майже годину, поки на місце події не прибуло ДАІ. Аварія не призвела до тілесних ушкоджень водіїв та пасажирів, – повідомляє 16 вересня репортер «Волинських Новин».
 
ДТП трапилось біля зупинки «Школа №5» на проспекті Перемоги. Зіткнулись три авто: Skoda Octavia, «Жигулі» та Daewoo Lanos. Наслідок аварії – розбито лише одну фару «Жигулів». Як жартома водій «Шкоди» розповів про причину ДТП: «Ми так швидко їхали, що нас наздогнали Жигулі». А «Деу Ланос», відповідно, не встиг пригальмувати, тому і таранило Жигулі.
 
Увагу привернуло також маршрутне таксі №25, яке стояло поблизу зіткнення автівок. На запитання до водія про його причетність до ДТП він відповів, що власник «Шкоди» звинуватив його у спричинені аварійної ситуації, коли він на зупинці висаджував пасажирів. Однак зовсім іншу версію присутності маршрутівки висунув той самий водій Skoda Octavia. За його словами, водій маршрутного таксі очікував, що хтось відшкодує йому збитки за зірваний графік руху його маршруту.
 
Через годину після того, як трапилося ДТП, на місце події прибули співробітники Державтоінспекції. Однак її працівники відмовилися давати будь-які коментарі щодо цієї аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus