USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Під час ДТП у Луцьку Renault врізалося у сміттєбак. ФОТО

28 Жовтня 2013 10:12
Зранку, 28 жовтня, приблизно о 7.45 у Луцьку трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це написав на Луцькій дошці користувач Volyniaka.

Зіткнення двох авто трапилося на перетині вулиць Грибоєдова та Огієнка.

«Близько 7-45 на перехресті Огієнка - Грибоєдова зіштовхнулись «Фольксваген» і «Рено Трафік» (здається). У першого добряче потовчена морда, другий - у сміттєбаках. Неподалік ще стояв один бус на аварійці, але без значних пошкоджень», - пише користувач Volyniaka.

Зі слів очевидця, на місці події працювали автоінспектори та викликали швидку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Читач Показати IP 28 Жовтня 2013 10:43
Там знак "Дати дорогу" замаскований, от і трапляється подібне часто.
Автолюбитель до Читач Показати IP 28 Жовтня 2013 13:37
Фольксваген рушав з другорядної дороги. При виїзді на Т-перехрестя, на смузі руху Фольксвагена не було ніяких авто. Рено, рухаючись по головній, на перехресті з другорядною почав обганяти третю машину, тобто виїхав на смугу руху фольксвагена, не переконавшись в безпечності маневру.
Андрій Показати IP 28 Жовтня 2013 17:56
Все правильно ти говориш Автолюбитель а міліція все спихає на фольксвагена!!! Адже рено переганяв на пішоході та сплошній
Елена Показати IP 28 Жовтня 2013 18:05
Я згідна що порушив правила Рено, але вибачте це ніяк не стосується причини аварії, він їхав по ГОЛОВНІЙ. Читайте добре правила руху.
Автолюбитель до Елена Показати IP 29 Жовтня 2013 10:27
Як же це не стосується причини аварії? Якщо при виїзді з другорядної на головну у фольксвагена не було перешкод з лівої сторони, тобто його смуга була вільна, то вважаю що причиною ДТП був не він. З правої сторони у нього не могло бути перешкод апріорі, тому що ОБГІН на перехресті заборонений, а Пежо саме обганяв. При цьому, хочу відмітити, що Пежо обганяв на перехресті, перетинаючи суцільну лінію, крім того, маневр почав на пішохідному переході. Уявіть, що в цей час на пішохідному переході були Ви чи Ваша дитина.
Іра Показати IP 28 Жовтня 2013 21:28
винний Рено я навласні очі бачила водій Фольксвагена їхав по правилах а Рено виїхав на зустрічну смугу і саме тому постраждав Фольксваген
Микола Показати IP 29 Жовтня 2013 07:58
По перше коли я виїхав на Фольксвагені Рассат то Пежо їхав ззаду за Фольксвагеном ЛТ35 по своїй смузі, а потім раптово вискочив на обгін через суцільну смугу не подивившись чи є перешкода для маневру. Водій Пежо сам сказав, що його засліпило сонце і він нічого не бачив
Автолюбитель 2 Показати IP 30 Жовтня 2013 17:12
Зауважу, що Пежо за 10 м до нерегульованого пішохідного переходу раптово перетнув суцільну лінію і вилетів на зустрічну смугу при швидкості не меншій ніж 70 км/год (Я ОСОБИСТО ЦЕ БАЧИЛА, бо була пасажиром Фольксвагена)де зразу ж за зеброю перехрестя. Водій Пежо на тому місці при нас погодився з тим, що він є винуватцем ДТП!!!! ВІН ЗРОБИВ ТРИ ПОРУШЕННЯ!!! Такої ж думки був і водій білого буса.Але під кінець цього дня за допомогою грошей усе змінилося не на користь Фольксвагена!!!!!!!! І де та справедливість????????
Водій VW PASSAT Показати IP 30 Жовтня 2013 17:24
Шановний Volyniaka! По-перше це ПЕЖО БОКСЕР, а не Renault, а по друге ніякої швидкої не викликали.
Водій VW PASSAT Показати IP 30 Жовтня 2013 17:31
На данний момент всю вину спихнули на мене всі 100 відсотків. Хіба ж є правда на світі? Ось що роблять гроші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus