USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підпал телецентру у Києві: подробиці

9 Травня 2014 10:39
У колодязь з оптоволоконними лініями невідомий кинув коктейль Молотова.

Сьогодні вночі припинили ефірне мовлення низка телеканалів і радіостанцій через те, що невідомий кинув коктейль Молотова в колодязь з оптоволоконними лініями РРТ, інформує ICTV.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Артем Шевченко.

"Сьогодні приблизно о 3:30 ранку невідомий кинув коктейль Молотова в колодязь, в якому проходять оптоволоконні лінії концерну РРТ у апаратно-студійного комплексу, так званого "олівця", що на Дорогожичах у Києві. в результаті - немає ефірного мовлення телеканалів, зокрема, Інтер, УТ-1, НТН, ТРК Київ, а також радіостанцій 98 фм, Гала Радіо, 100,5, Просто Радіо, 105,5", - написав він.

При цьому, стало відомо, що Інтер вже відновив мовлення.

Як відомо, у Донецьку сепаратисти захопили телевежу, через що припинено мовлення українських каналів. У деяких містах області відновилося мовлення. Зазначимо також, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк очікує провокацій на 9 травня з боку Росії з метою подальшої дискредитації України.

Співробітники столичного телецентру вважають, що загоряння кабелів у тунелях між Київською телевежею і приміщенням НТКУ відбулося, у тому числі, через недостатнє забезпечення безпеки, інформує УНІАН.

З їх слів, наврядчи безпека телецентру, на територію якого є десяток входів і виходів, могла б забезпечити посилена охорона місцевої паркування та центрального входу.

"Так, саму телевежу охороняють чи то правоохоронці, чи то Нацгвардія. В будівлі НТКУ на першому поверсі закрили кафе та курилку, посилили КПП на в'їзд на парковку. Але, як бачимо, стратегічно важливі кабелі в колодязях не були захищені", - розповів УНІАН один із співробітників телецентру.

Інше джерело вважає, що в справі підпалу кабелів не обійшлося без допомоги когось із співробітників НТКУ: "Я багато років працюю в "олівці" (так місцеві називають будівлю телецентру), але не знаю, де знаходяться "потрібні" колодязі з кабелями. Тому є підозра, що палієві колодязь показав хтось з місцевих, із співробітників, хто володіє такою інформацією".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дмитро Показати IP 9 Травня 2014 10:46
Сьогодні, 9 травня, голова Київської міськдержадміністрації Володимир Бондаренко виключив варіант того, що загоряння кабелів в тунелі біля НТКУ було диверсією. Він зазначає, що інцидент стався в результаті короткого замикання. Більше читайте тут: http://tsn.ua/kyiv/zagoryannya-kabeliv-u-tuneli-televezhi-stalosya-cherez-korotke-zamikannya-golova-kmda-348755.html - і кому вірити? отака в нас преса брешуть хто що хоче ...
лпдмуа а простише и Показати IP 9 Травня 2014 11:03
про такі колодязі знають тільки професіонали маючи форму допуску № 1 : Значить треба міняти-міняти або зовсім розігнати-крім біди ці потвори і підлості нічого неробили але бажано найти
висновок Показати IP 9 Травня 2014 12:17
Диверсія від тих, хто не хотів, щоб по Інтеру і Першому національному йшли програми до Дня Перемоги!!! Іншого не може бути, бо інформаційна політика ціх каналів зараз побудована у дусі Київської влади!
до висновку Показати IP 9 Травня 2014 12:49
1000%+
))) Показати IP 9 Травня 2014 15:02
давно пора. до речі, не така уж і невідаль ця ваша форма допуску до колодязів. кому треба, всі в курсі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus