USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Підпалив бензином та спалив дружину і падчерицю

12 Січня 2012 12:05
На чоловіка, який облив бензином кімнату та спалив у ній живцем дружину та падчерицю, чекає суд.

Про це повідомляє газета Відомості.UA.

Страшна трагедія сталася у селі Боратин Луцького району. 48-річний Микола облив бензином та спалив свою дружину та падчерицю. Жінки – 49-ти і 25-ти років – від отриманих травм померли у лікарні. Їх поховали на Різдво.

Що стало причиною трагедії – достеменно невідомо. Адже пара жила у громадянському шлюбі вісім років. Не дебоширили, та й сварок «голосних» не було.

Жителі села припускають, що причиною конфлікту могла стати батьківська хата дружини Неоніли, де й мешкало сімейство. Проте частина будинку за законом належить її брату.

Відомо лишень, що напередодні Нового року Микола облив одну з кімнат, де перебували мати з дочкою, бензином, підпалив і зачинив двері.

Зараз на чоловіка чекає суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
tatarynb Показати IP 12 Січня 2012 15:35
падчериця українською мовою буде ПАСЕРБИЦЯ
розумний Показати IP 12 Січня 2012 16:51
По-українськи буде падчерка. Нерідня дочка по відношенню до батька чи матері. Пасербиця - теж російське слово по В. Далю.
Бачу що не дуже розумний!!! Показати IP 13 Січня 2012 02:16
Яка різниця як??? Тут така страшна трагедія а вони орфографію обговорюють ... Дурдом... Згоріли мого однокласника мама і сестричка, дуже хороші люди... Земля їм пухом ((( Це дуже страшно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus