USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємця за несплату податків засудили на 5 років тюрми

14 Грудня 2010 14:33
На п’ять років позбавлення волі засудив Луцький міськрайонний суд екс-директора приватного підприємства «Форест» Віктора Натальчука.

Про це повідомили 14 грудня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Колишній бізнесмен згідно судового рішення ще й позбудеться майна, яке конфіскують в дохід держави, і не має права обіймати керівні посади у сфері підприємницької діяльності 3 роки.

Як з’ясували податківці, на ПП «Форест», що торгувало лісоматеріалами та металобрухтом, свідомо завищували валові витрати та не гребували бізнес - стосунками із фіктивними підприємствами. У звітності підприємства фігурували фірми, державна реєстрація яких взагалі була скасована.

Таким чином, протягом 2002-2003 років. директор ПП «Форест» умисно ухилився від сплати 670 тисяч гривень податків – встановило слідство ще шість років тому.
Тоді ж громадянин Натальчук зник із поля зору не тільки місцевих, а й українських правоохоронців і тривалий час перебував у міжнародному розшуку.

Знайшли бізнесмена на території Португалії у червні 2008 року за активної участі і сприяння тамтешніх правоохоронців та доправили на Волинь.

Слідчий відділ волинської податкової міліції відразу ж спрямував до суду матеріали кримінальної справи.

Днями стало відомо про вирок Феміди стосовно одного з найвідоміших волинських неплатників податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
небайдужа Показати IP 15 Грудня 2010 00:18
А кому не дав й с ким не поділився?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus