USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку п'яна мати цілу ніч «гуляла» з 2-річним малюком, в дитини переохолодження і синці

29 Липня 2022 09:49
У Луцьку патрульні виявили 2-річного малюка, який вночі «прогулювався» із п’яною мамою. В дитини були подряпини на шиї та синці, від переохолодження тремтіла.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Поліцейські Вікторія Панасюк та Сергій Воробей, патрулюючи близько 5 ранку 28 липня на вулиці Ківерцівська, помітили хлопчика, який їхав велосипедом по тротуару.

Патрульні під'їхали до дитини та з’ясували, що він не сам, а попереду йде мама. Жінка була у брудному одязі, боса та у стані алкогольного сп’яніння. Дитина була у мокрому одязі, без взуття, малюк весь тремтів та мав переохолодження, подряпини на шиї та синці на тілі.

Патрульні посадили хлопчика до службового автомобіля, щоб відігріти і викликали швидку медичну допомогу.
Громадянка повідомила, що вийшла гуляти ще о сьомій вечора, що її син впав у яму з водою, де й змок. Остання була дезорієнтована у часі, стверджувала, що ще не ранок і вони гуляють тільки дві години.

Медики госпіталізували дитину з матір'ю до лікарні. Охоронці порядку повідомили про випадок до служби у справах дітей та ювенальну поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus