USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поліція прокоментувала ситуацію із затриманням чоловіка у Приватбанку

18 Березня 2016 13:59
На сайті волинської поліції з'явився офіційний коментар щодо інциденту з затриманням чоловіка у відділені Приватбанку, у Луцьку.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що невідомий чоловік зайшов у відділення одного із банку на вулиці Кравчука в Луцьку і погрожував його підірвати. На момент інциденту у відділенні перебували четверо працівників банку.

Про подію о 9 годині 40 хвилин правоохоронцям на екстрену лінію «102» повідомив диспетчер приватної охоронної фірми. Він розповів, що невідомий чоловік погрожує підірвати відділення банку в Луцьку. Зловмисник також у щитовій приміщення банківської установи пошкодив комп’ютер, ймовірно, підпаливши його.

На місце інциденту одразу ж виїхали заступник начальника слідчого управління ГУ Національної поліції в області Наталія Пасічник, керівник Луцького відділу поліції Олег Кічук, вибухотехніки, слідчо-оперативні групи головного управління та Луцького відділу поліції у повному складі, а також працівники патрульної поліції та працівники ДСНС у Волинській області.

У приміщенні відділення банку правоохоронці затримали 42-річного чоловіка. Згідно з попередніми даними, він може бути мешканцем сусідньої Республіки Білорусь.

«При огляді затриманого та приміщення банку вибухонебезпечних предметів не виявили. Чоловіка доставили до Волинського обласного наркодиспансеру для проведення росвідування на наявність в його організмі алкоголю чи наркотичних речовин. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодженняо б’єктів власності) Кримінального кодексу України», - повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Луцького відділу поліції Олег Кічук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
клієнт Показати IP 18 Березня 2016 14:57
і шо то за безпека -якщо у щитову ходить хто і як хоче, як таким довірити щось можна
уважний Показати IP 18 Березня 2016 15:10
Банк назвали то чому назву заблюрили на фото? :)))
це верх безвідповіда Показати IP 20 Березня 2016 19:51
в нормального дядька-електрика в щитову не попадеш-а тут просто нема слів а потім скажуть що люди їм не платили бо компютер згорів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus