USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поляк приземлився на Волині, бо заблукав. ВІДЕО

16 Червня 2011 10:55
Поляк, який незаконно приземлився на аероплані поблизу села Любохини Старовижівського району на Волині, розповів, що втомився, до того ж потрапив у повітряні скупчення, тож змушений був висадитися в полі.
Щойно жителі Любохин повідомили у чергову частину райвідділу УМВС у Волинській області про пригоду, на місце події була направлена слідчо-оперативна група. Про це повідомили у ВЗГ УМВС в області.
Нагадаємо, іноземний громадянин приземлився у волинському селі ввечері 13 червня.
Правоохоронці встановили, що на аероплані прибув 19-річний громадянин Польщі Адам М. Хлопець розповів, що він родом із Варшави, там живе та навчається у Військово-технічній академії імені Ярослава Домбровського.
Уже два роки він є членом Варшавського аероклубу. Під час чергового польоту молодик пробув у небі близько п’яти-шести годин.
Втома взяла своє. Карта, яку йому видали у клубі, «закінчилась», і хлопець утратив маршрут. До всього, потрапив у повітряні скупчення.
Зрозумівши, що заблукав, здійснив посадку на полі. Вийшов з аероплану і рушив шукати людей, щоб попросити про допомогу.
При собі поляк із документів мав лише студентський квиток та водійські права, за допомогою яких і було встановлено його особу, після чого повідомлено представників аероклубу про те, що один з їхніх членів незаконно перетнув кордон.
Сьогодні поляк переданий прикордонникам.
Вирішується питання про передачу Адама до Республіки Польща.
Забрати аероплан, який коштує 30 тисяч євро, до України приїхали члени Варшавського аероклубу.
(Відео із сайту НТН.)






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 17 Червня 2011 15:02
Потєрялася я....))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus