USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Померла пенсіонерка, яку в Нововолинську збив п’яний водій

19 Липня 2017 11:06
91-річна пенсіонерка, яку у Нововолинську збив нетверезий водій, померла у лікарні. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Автопригода трапилася близько 22 години 18 липня. За кермом автомобіля «Volkswagen» перебував 55-річний житель Нововолинська. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Намагаючись втекти від екіпажу патрульної поліції водій виїхав на тротуар та збив 91-річну місцеву мешканку.

Постраждалу відправили до реанімаційного відділення центральної районної лікарні, де внаслідок отриманих травм вона померла.

За фактом ДТП працівники поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марина Показати IP 19 Липня 2017 23:26
Жах... А номер авто ВолиньПост засвітило, UA

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus