USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порушення на «Луцьктепло» тягнуть на кримінальну справу

18 Квітня 2011 16:08
Прокуратура Луцька порушила кримінальну справу за фактом порушень на ДКП «Луцьктепло».

Цю інформацію у коментарі ЗІКу 18 квітня, підтвердив прокурор міста Сергій Данілін.

Як стало відомо ЗІКу із власних джерел у правоохоронних органах, прокуратура Луцька порушила кримінальну справу за фактом зловживань на ДКП «Луцьктепло», яке очолює депутат міськради із фракції «Батьківщини» Рустам Дячук.

Прокурор Луцька Сергій Данілін підтвердив інформацію, що кримінальну справу за фактом порушень на ДКП таки відкрито.

Директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук зазначив ЗІКу: «Наразі в мене немає офіційної інформації про порушення щодо мене чи когось із працівників підприємства кримінальної справи, чи за фактом якихось порушень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 18 Квітня 2011 16:56
Як стало відомо із достовірних джерел у правоохоронних органах, прокуратура Луцька на цьому не зупиниться і на цьому тижні порушить кримінальну справу ще й на директора ДКП «Луцьктепло» депутата міськради із фракції «Батьківщини» Рустама Дячука. А далі як попре .....!!!
Експерт Показати IP 18 Квітня 2011 17:03
Ну я думаю що цю новину можна віднести до "здобутків" молодої команди міського голови Романюка Миколи Ярославовича. Спочатку був хлібокомбінат, Романюк був не причім, тепер "Луцьктепло", і Романюк що знову не причім? (не причім + Романюк = відкат)
??? до Експерт Показати IP 19 Квітня 2011 08:54
тріпло ти ,а не експерт
Газовик Показати IP 18 Квітня 2011 20:33
Як стало відомо з достовірних джерел - "Луцьктепло" сьогодні відключили від газу, так що з опалювальним сезоном закінчився і сезон гарячої води. Хтось напише про це?
Незалежна лучанка Показати IP 19 Квітня 2011 08:47
Дячук добрий і чесний керівник. Ці наізди на нього явна підстава і замовлення тільки по одній причині що він із партії Батьківщина
лучанин Показати IP 19 Квітня 2011 11:18
навіщо підписуватись чужим ім'ям? якщо і так зрозуміло , що писав сам Дячук. Добрий і чесний?!ХА_ХА! самовпевнене хамло, яке якимось дивом з юриста міськради опинилось в кріслі комунального підприємства. Причому довів його до гіршого комунального підприємства Луцька. Ще три роки тому була по ньому справа за продаж мазуту- якщо тоді відмазався , то зараз не вийде. І наїзд тут ні до чого. Це майно, яке не належить партії Батьківщина , це майно,яке належить мешканцям міста , і довести до того що там було десятки мільйонів боргів- треба ой як працювати собі в кишеню! Молодець міський прокурор Данілін- будете захищати людське майно- люди Вас будуть поважати
АРМАДА Показати IP 19 Квітня 2011 13:22
З Батькiвщини? Примазався перед виборами
мельник Показати IP 19 Квітня 2011 18:23
Експерту: Знову ж таки винна невістка. Якщо "експерт" стоїть на базарі і торгує цвяхами, то навіщо лізти в те, чого не знаєш? Справа по зерну передана в суд і незабаром розпочнеться відкритий процес. Можна прийти і спитати Гнасюка, чи винен в чомусь Романюк. Презерватив ти використаний, а не експерт. Баба ти базарна язиката. Можеш писати такі речі фламастером своїй жінці на дупі.
Не комунальник Показати IP 21 Квітня 2011 09:53
Прокурорську перевірку ДКП "Луцьктепло" і всіх інших "комунальників" слід провести над-ретельно. Починаючи з тарифів і порушення порядку їх затвердження. Мається на увазі проведення громадських слухань, затверджень видатків..., адже загалом, відповідні протоколи - "липа". Прокурору непочатий край роботи.Вдумайтесь, задайте собі запитання, хто з вас брав участь в громадських слуханнях з питання затвердження тарифів? Відповідь - ніхто, крім самих "комунальників". З огляду на те, що комунальні працівники - суб'єкти публічної служби, їх діяльність за Конституцією України строго регламентована законом (дозволяється лише те, що прямо вказано законом), їх діяльність нагадує "бенкет під час чуми".Склалося враження, що йде перевірка на витривалість "лохів". Яку ціну опалення вони (лохи) витримають, перед тим, як залізти в петлю? А цим часом нещадно експлуатуються ще "радянські" обладнання і теплопроводи, які давно, 20 років тому, застаріли. А хто пробував вирватись з "комунального кріпацтва" і самостійно вирішувати власні проблеми? Табу! Спеціальна комісія в міськраді, яка складається з представників тих самих "комунальщиків" бистро засуне "нахабу" на його "кріпацьке" місце.Бо це не комунальне, не спільне громадське, це - рентний бізнес. Підрахуйте, скільки коштів, через рахунки "Луцьктепло" проходить щомісяця, хоча б з одного багатоквартирного будинку. А з Луцьку? А по країні? Жах бере від масштабів пограбування власного народу! Для того, щоб загнати Вас в борг і привласнити Вашу квартиру "Луцьктепло" навіть не потрібно укладати з Вами, шановні споживачі, догівор. Луцький міськрайонний суд і так визнає за Вами борг. Це не жарт, а судова практика. Хоча подібним спорам слід розглядатися в адміністративних судах за підсудністю (комунальник - суб'єкт публічної служби, звідси = носій владних повноважень), Луцький міськрайонний суд прийняв не одну сотню рішень про стягнення комунальної заборгованості за "послуги" "Луцьктепло" при відсутності договірних відносин з споживачем. Таким чином, дуже скоро "Луцьктепло" стане власником всіх "опікуваних" житлових квартир.Це все б-во - показник загальної якості влади! "Комунальників" - сраною мітлою геть із міської комуни! Вважаю, що якщо завтра, з ранку, ці всі "виробники", "постачальники" комунальних послуг, десь дінуться, разом зі своїми непотрібними послугами, Ми з Вами, за досить короткий час, самостійно вирішимо свої проблеми обігріву, прибирання,тощо.Нам з Вами взагалі без влади краще, ніж з такою владою і з такою комунальною "опікою".
Остап Показати IP 24 Квітня 2011 14:37
А Панове пригадайте, хто стояв у престола з великим оберемком троянд при інавгураціі Б.П., ось і дійшла черга "кропивизаціі" "Луцьктепла". Дячук просто заважає руху теплих мільйонів через правильні рахунки.
Юрист Показати IP 27 Квітня 2011 18:03
Як юрист може працювати на Луцьктепло юристом, а не директором.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus