USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Міліція розслідує розтрати на ДКП «Луцьктепло»

13 Червня 2015 09:00
Колектив ДКП «Луцьктепло», який вимагав у депутатів міської ради перевірити роботу підприємства, останнім часом не звертавться до прокуратури із заявами про корупційні порушення. Та волинські правоохоронці розслідують незаконні дії посадовців підприємства.

Про це стало відомо під час прес-конференції прокурора області Дмитра Чепіжака сьогодні, 12 червня.

Нагадаємо, на сесію міської ради 28 травня прибули представники колективу ДКП «Луцьктепло» і заявили про корупційні схеми, які діяли на підприємстві. Так, наприклад, пролунала інформація, що під час ремонту котелень за вартістю склопакетів встановили рами з кривого дерева і з потрісканого скла. А створена комісія з перевірки використання паливно-мастильних матеріалів виявила, що тонну пального списали на авто, яке місяцями нікуди не виїжджало.

Власне, працівники підприємства просили депутатів перевірити діяльність підприємства, створивши тимчасово-контрольну комісію. Та на це депутати не наважилися.

Як розповів прокурор області, останнім часом звернень від колективу «Луцьктепла» не було.

Водночас, він повідомив, що слідчим управлінням УМВС області проводиться розслідування щодо службових осіб ДКП «Луцьктепло» за фактом незаконного заволодіння майном підприємства на суму 250 тисяч гривень.

Крім того, в матеріалах слідства є відомості щодо розтрати у 2013-2014 роках державних коштів у сумі більше 90 тисяч гривень на користь суб’єктів господарювання при виконанні підрядних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вася Показати IP 13 Червня 2015 09:40
Коза вже в Терноплі тепломережі дерибанить, а Кирик заліг на дно., так шо винною буде прибиральниця тьотя Галя котру і посадять за коррупцію та розтрату коштів
Анонім до Вася Показати IP 14 Червня 2015 15:27
Великий професіонал-Коза сидить безробітною в Рівному, хоча порозсилала свої резюме у всі міста і області. Слава про її дурний характер і непомірну жадібність біжить попереду неї.
перехожий Показати IP 13 Червня 2015 11:02
ХА ХА це усе закриється кількома доларами.
петя Показати IP 13 Червня 2015 12:06
А де 37 000 000 грн. пропали? Ніхто не буде відповідати?
аяяй Показати IP 13 Червня 2015 16:29
А кто и куда продал запас стратегического мазута с котельни?уже все шито-крыто и забыто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus