USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пожежа у центрі Луцька: КОМЕНТАРІ постраждалих. ФОТО квартир

4 Травня 2013 09:30
Причиною пожежі у «висотці» в самому «серці» Луцька – 16-поверхівці на вулиці Словацького, 12, - постраждала називає несправну розетку, однак бідкається, що сусіди нервуються, мовляв, вона наробила біди спеціально.

Так, у центрі Луцька 2 травня сталася пожежа. Власниця квартири – пенсіонерка Валентина Пилипчук.

Пенсіонерка наразі дуже сподівається на допомогу небайдужих або соцслужб: «Зараз ночую в подруги. У всьому будинку нервуються. Ніби я спеціально це зробила», – інформує ВолиньPost.

Нагадаємо, у службі надзвичайних ситуацій припускають: пожежа, ймовірно, сталась через недотримання вимог пожежної безпеки під час експлуатації електронагрівальних приладів.

«Я справно користувалася. Це розетка. Було замикання. Приходжу з ванни – воно вже палає. І я відразу вибігла в коридор, покликала сусідів. Думала, що зможу загасити… Мені аби балкон зробити і побілку. Мені особливо нічого не треба. Ні телевізора, нічого. В одній кімнаті все згоріло, а інша повністю задимлена. Там жити не можна. Добре, що документи не згоріли», – розповіла постраждала.


Як інформували «Волинські новини» раніше, унаслідок пожежі, яка трапилась вогонь пошкодив дві квартири. І в тій, і в іншій проживали пенсіонерки.
«Вся кімната чорна. Балкон згорів. Був засклений. А тепер ні балкону, ні вікон в кімнаті. Документи і гроші були в іншій кімнаті. Майно все згоріло. Морозильник згорів. Все чорне, в диму. В шафі речі чорні. Не знаю у кого просити допомоги», – бідкається Світлана Мотлюк із 81-ої квартири.






«Сусідка обігрівач часто вмикала. Вона має відкриту форму туберкульозу. Раніше жила з мамою. Але мама померла. А той обігрівач, видно, несправний був. От і наробила біди», – додала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus