USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пожежники обігріли «заручників» зламаного автобуса

4 Лютого 2010 10:53
 
Волинські рятувальники подбали про пасажирів рейсового автобуса міжнародного сполучення, що зламався в дорозі.
До служби порятунку «101» Волинської області о 2:50 4 лютого зателефонував водій рейсового автобуса «Київ – Варшава». Чоловік повідомив, що поблизу села Козин Рожищенського району у транспортному засобі вийшов з ладу двигун і відремонтувати його за короткий строк неможливо, тож 24 пасажири потребують допомоги.
Начальник місцевого райвідділу МНС Віктор Демчук, який прибув за викликом, залучив до співпраці правоохоронців та голову сільськогосподарського підприємства із села Переспа.
За годину вони перевезли людей до одного з місцевих закладів громадського харчування, напоїли їх гарячим чаєм та влаштували нічліг.
Сьогодні пасажири, серед яких громадяни Польщі, досі перебувають там, допоки зі столиці України прибуде резервний автобус, який відвезе їх до Варшави, – повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus