USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Правоохоронці пояснили, чи було замінування Луцькради

24 Листопада 2014 16:10
Правоохоронці, які прибули за викликом, не виявили у будівлі небезпечних предметів, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Повідомлення про закладення вибухівки в адмінбудівлі надійшло від невідомого чоловіка близько 11-ї години. Тож на місце події відразу виїхали всі необхідні служби.

– Аби гарантувати безпеку громадян, евакуювали всіх працівників та відвідувачів установи, а також працівники Державтоінспекції перекрили вулиці, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Експерти-вибухотехніки перевірили будівлю, тож, предметів, які б становили небезпеку для громадян, не виявили.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України. Проводяться заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про псевдозамінування державної установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
версія Показати IP 24 Листопада 2014 16:13
А в уборній добре подивились? Мо' там і нині якийсь рехворматор якусьь зброю забув?
Маша Показати IP 24 Листопада 2014 20:36
Ніхто там нічого не мінував. Просто в кожній області має реалізовуватися закон про люстрацію, який поширюється і на місцевих чиновників і службовців, то вони в міській раді і придумали таке собі "мінування", щоб у тому безладі евакуації знищити документи, які не повинні стати відомі волинській громадськості. От і вся історія. Дурять простих лучан як тільки можуть.
Мінувальник до Маша Показати IP 25 Листопада 2014 00:53
А чого ж в інший момент не знищать? Цирк на дроті) то ж не СБУ чи прокуратура. Шо там тим клеркам нищити?)))) а Кравчук і без евакуації виходить чистим з води. Таке як він ...... не тоне ( і тут я не про поліно)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus