USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Правоохоронці відібрали у волинянина 2 тонни риби

18 Червня 2013 18:50
Дві тонни мороженої риби транспортував мешканець Луцького району без належної документації, - повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Під час здійснення контролю за дорожнім рухом працівники відділу ДАІ Луцького міськвідділу УМВС України зупинили автомобіль «Мерседес» для перевірки правомірності керування цим транспортним засобом. При спілкуванні з водієм правоохоронці встановили, що за кермом машини перебував 23-річний мешканець Луцького району.

Оглянувши транспортний засіб, виявили, що чоловік перевозить дві тонни замороженої риби. На прохання працівників Державтоінспекції пред’явити документи на вантаж водій надав лише накладну, яка оформлена нененалежним чином, інших документів на продукцію у нього не було.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу луцького міськвідділу міліції. Згодом продукцію передали на відповідальне зберігання власнику.
За цим фактом триває перевірка, у ході якої будуть встановленні всі обставини, зокрема й походження товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
7557 Показати IP 18 Червня 2013 19:22
є гарне слово - вилучили !!!
Forever Autumn до 7557 Показати IP 18 Червня 2013 19:54
Є ще багато прекрасних милозвучних різноманітних слів, але всі вони в заголовок не влазять :)
андрiй76 Показати IP 18 Червня 2013 23:40
Є ще одне коротеньке слівце яке повністю розкриває суть даної події:"ПОПАВ"...
Юрій Показати IP 19 Червня 2013 11:43
А є ще красиве питання: а яка причина зупинки цього ТЗ? порушення правил дорожнього руху? Це до речі протизаконне діяння, здійснене дашими самими чесними дайцями. Називайте речі своїми іменами - просто зупинили машину бабла скосити... а тут така халява...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus