USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці з’ясували, що вагітну жінку убив її чоловік

10 Грудня 2010 19:13
У Ковелі чоловік побив вагітну дружину і викликав їй швидку – лікарі зарадити нічим не змогли, жінка померла.
До чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення лікаря про те, що 29-річна Ольга Н. померла раптово з невідомих причин. На час смерті вона перебувала на 25-му тижні вагітності, повідомляє ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Судово-медична експертиза встановила, що смерть жінки настала внаслідок масивного внутрішнього крововиливу, травматичного розриву селезінки та закритої тупої травми живота.
Оперативно-розшуковими заходами працівників органів внутрішніх справ було встановлено, що дані травми жінці спричинив її чоловік.
Цю сім’ю характеризують як нормальну. 29-річний Богдан та Ольга жили у шлюбі вже понад шість років та виховували шестирічну доньку Оксану.
Проживали разом із матір’ю дружини і все у них начебто було добре. Лише Богдан полюбляв випити з колегами на роботі та частенько повертався додому у захмелілому стані.
Під час чергових повернень чоловіка додому напідпитку вона не сперечалася з ним, а йшла спати в кімнату до матері.
Того вечора Ольга пішла в гості до сестри чоловіка, з якою вони були у хороших стосунках та часто спілкувались.
Богдан повернувся з роботи напідпитку. Теща повідомила, що її дочка пішла у гості до братової, і тоді чоловік направився туди ж, щоб жінка не йшла вечірньої пори вулицями міста сама. Погостювавши, подружжя вирушило додому.
Дорогою між ними розгорілась суперечка, від якої Ольга рознервувалась, і їй стало погано. Різко заболіло унизу живота, і вона присіла біля дерева, благаючи чоловіка зупинити таксі та скоріше добратись додому.
Сам Богдан стверджує, що негайно так і зробив. Але численні синці на тілі жінки свідчать про інше. Він ще кілька разів ударив дружину перед тим, як дістатись до хати.
Уже здому, викликав бригаду швидкої допомоги, проте медики нічим допомогти жінці не могли.
Працівники органів внутрішніх справ встановили, що тілесні ушкодження померлій спричинив її чоловік. Богдан Н. затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.
Проти чоловіка порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 121 ч.2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) КК України.
Покази затриманого суперечливі, хоча встановлені в ході досудового розслідування докази вказують на його вину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus