USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прокуратура Волині оскаржила умовний термін работоргівцям

18 Червня 2013 11:17
Вирок Луцького міськрайонного суду у справі работорговців оскаржила прокуратура Волинської області в апеляційному порядку. Згідно з цим вердиктом, двоє волинян, які постачали українок до польських борделів, отримали умовні терміни позбавлення волі.

Прокурор відділу обласної прокуратури Стаднік оскаржив в апеляційному порядку вирок судді Луцького міськрайонного суду Олега Ющука у резонансній справі сучасних работорговців.

«З апеляційною скаргою всі учасники процесу можуть ознайомитися в приміщенні Луцького міськрайонного суду», - ідеться в повідомленні.

У прес-службі прокуратури Волині підтвердили «Волинським новинам», що на гуманний вирок работорговцям подали апеляційну скаргу. Серед мотивів оскарження вироку – м’якість покарання.

«У зв’язку із невідповідністю висновку суду фактичним обставинам справи і неправильним застосуванням кримінального закону. Зокрема мова йде про призначення засудженим покарання, яке не відповідає їх особам та тяжкості вчинених злочинів», - повідомили у прес-службі прокуратури.

Зазначимо, що Луцький міськрайонний суд визнав депутата сільради та його спільницю винними у торгівлі людьми. Вони впродовж кількох років постачали українок до польських борделів.

Однак Феміда призначила сучасним работорговцям несподівано гуманне покарання: по 5 років позбавлення волі умовно. Це – найм’якша кара, яку суд міг застосувати до обвинувачених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 18 Червня 2013 12:28
Бажаю прокуратурі добитись реального покарання злочинців, а суддю Ющука, переконаний, чекатиме справедлива відповідальність. Волинським новинам респект, що не зам'яли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus