USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Проти лучан застосовують муніципалів і «кобру». Фото

29 Червня 2010 11:35
Проти жителів будинків 19, 19б на вулиці Конякіна та 30 на вулиці Кравчука 24 червня застосували працівників управління муніципальної поліції Луцька та охоронної фірми «Кобра».
Таку інформацію оприлюднив 29 червня на сесії Луцької міськради депутат Микола Хоменко.
Обранець розповів, що жителі будинків протестують проти будівництва магазину для торгівлі продовольчими товарами поряд з дитячим майданчиком. Спорудження будинку було погоджене радою на минулій сесії.

Проте, мешканці прилеглих територій просять його скасувати, так як магазин виходить в двір, де розміщений дитячий майданчик.

Будівництво нині ведеться, але мешканці як можуть протестують проти цього, доходить навіть до «потасовок», - повідомив депутат Анатолій Бубенщиков.

З огляду на це, Хоменко звернувся з запитом до прокурора Луцька з проханням перевірити законність будівництва і підстави виклику охоронців «Кобри» і муніципалів. Підтвердженням застосування бійців є фото самих мешканців будинку, надані "ВН" Хоменком.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
mrSmith Показати IP 29 Червня 2010 12:39
магазинів мало чи що? а дитячого майданчика не хочуть оновити і поремонтувати. От така влада про що турбується
goodok Показати IP 29 Червня 2010 13:08
А муніципали - клоуни просто. "Гопота" на поводку в міськради. Раніше був рекет, то всі знали, шо це рекет. А сьогоднішні муніципали - це виключно силова структура міськради, яка допомагає впроваджувати в життя часто НЕЗАКОННІ рішення. Можу навіть припустити, що муніципальна поліція є незаконним органом, так як в ній задіяні непрофесійні та не компетентні особи, котрі не розібравшись в ситуації "ТУПО" відстоюють вказівки міськради, які часто є незаконними. А для чого МВС? Якщо є реальне порушення, передбачене законодавством, то викликати треба наряд звичайної міліції, а не купку "ПАЦАНІВ З РОГАТКАМИ". Чи може в бюджеті на утримання муніципалів грошей багато лишніх? Тоді не треба жалітись, що "цього гоку міськбюджет на самоокупності, так як з дегжавного бюджету ггошей не виділять майже ні ні що" ... клоуни блін...
правота Показати IP 29 Червня 2010 13:58
Геть такого мера!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus