USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Проти податківців Волині порушують кримінальні справи

19 Квітня 2011 15:13
З початку 2011 року проти податківців на Волині порушено чотири кримінальні справи.

Кримінальні справи порушено за матеріалами відділу внутрішньої безпеки при ДПА в області, - повідомили 19 квітня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Після розгляду 11 матеріалів службових перевірок відносно неправомірних дій працівників податкової служби, здійснених співробітниками відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Волинській області, прокуратура Волинської області цього року порушила 4 кримінальні справи.

Окрім того, за порушення антикорупційного законодавства складено один адмінпротокол.

Як повідомив начальник відділ внутрішньої безпеки при ДПА в області Олег Власюк, щоб запобігти корупційним проявам та виявити порушників антикорупційного законодавства серед працівників податкової служби, співробітники очолюваного ним підрозділу систематично проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу. Зокрема, у першому кварталі 2011 року проведено 182 таких заходи.

Окрім того, за словами Власюка у податковій цілодобово працює телефон довіри (0332) 729264, через який громадськість може повідомляти про випадки порушень закону податківців.

Якщо під час перевірок посадовці податкової служби зловживають службовим становищем чи вимагають матеріальні блага, то кожен платник податків має можливість повідомити про такі факти у відділ внутрішньої безпеки при ДПА в області усно чи письмово, - наголошує Олег Власюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
платник податків Показати IP 20 Квітня 2011 07:47
понти.невірю
цікаво Показати IP 20 Квітня 2011 13:48
Хто знає хоть одне прізвище проти кого з Волинських податківців порушили справу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus