USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Причиною скоєння вбивства у Луцьку знову став алкоголь

15 Липня 2009 09:15
Надмірна пристрасть до алкоголю призвела до смерті лучанина. Наразі підозрюваний затриманий, порушена кримінальна справа, триває слідство, – 14 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як пише сайт УМВС у Волинській області, днями у своїй власній квартирі по вулиці Гордіюк у місті Луцьку зі слідами насильницької смерті було знайдено труп 35-річного лучанина. Оперативники перейшли на посилений варіант роботи.
Справа виявилася вкрай заплутаною, на деякий час в коло підозрюваних потрапили навіть родичі убитого. Ускладнював роботу і той факт, що вбивство було скоєно у глуху ніч. Збираючи по крупинці інформацію, оперативникам вдалося відтворити події тієї злощасної ночі, і в злочині наразі підозрюється сусід покійного Микола 1980 року народження.
Як виявилося, вони з покійним товаришували вже протягом тривалого часу, оскільки як один, так і другий любили перехилити чарчину, однак друзями сусіди не були. Покійний Ігор, у минулому судимий, мав дещо бойову вдачу і часом під час пиятики міг легко вийти з себе через якусь дрібницю. Так, декілька місяців тому останній нагримав на сусіда за те, що той нібито вкрав у нього п’ять гривень, а насправді за ці гроші Микола купив горілку, яку пізніше разом з нині покійним Ігорем і розпили. Після цього випадку вони довго не спілкувались - до того самого дня, який став останнім у житті Ігоря.
У той день Микола хильнув більше пляшки горілки, а на вечір випадково зустрівся з своїм сусідом Ігорем. Між хлопцями завелась невимушена розмова, під час якої вони хильнули ще пивка. Ігор „прожив день недарма”, тобто також був уже напідпитку. Під час розмови нині покійний згадав, що в нього вдома ще залишилось чим „причастити” сусіда, і запросив його до себе. Хильнувши ще по чарочці оковитої, хлопцям захотілось послухати музику. Ігор як особа з кримінальним минулим сильно полюбляв шансон, і Микола пішов до себе, аби взяти аудіокасети, однак прийшовши додому, згадав, що в нього також ще є горілка, і від спокуси не відмовився… Одним словом, касету Микола шукав майже годину.
Коли нарешті він повернувся до свого сусіда, той несподівано накинувся на нього з кулаками, будучи фізично міцнішим за свого супротивника, Ігор впевнено рухався до перемоги, однак в цей час збентежений сусід схопив зі столу ніж і вдарив ним у шию свого кривдника, після чого, злякавшись відповідальності, втік з місця події.
Наразі підозрюваний затриманий, порушена кримінальна справа, триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus