USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прикордонники врятували «снігову людину»

5 Лютого 2010 09:32
Близько шостої години ранку 4 лютого на ділянці відділу прикордонної служби «Доманове», що на українсько-білоруському кордоні на Волині, прикордонний патруль  за допомогою приладу тепловізійного бачення виявив рух невідомого поблизу кордону.
Про це повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.
Дивним було те, що людина не йшла, а повзла. Негайно на місце виявлення особи вирушила оперативна група з метою з’ясування обставин.
При наближенні прикордонники побачили чоловіка, який вже не міг кричати, а тільки шепотів. Пояснити він нічого не міг, його трусило від холоду, очі повільно ходили зі сторони в сторону, під одежею було повно снігу. Його так скрутив мороз, що охоронці кордону не могли розігнути рук, щоб підняти бідолаху з землі.
Негайно викликали швидку допомогу, а потерпілого тим часом доставили у підрозділ та надали першу медичну допомогу. При собі чоловік мав паспорт – невідомий виявився громадянином України 1975 року народження, мешканцем села Млинове.
Після доставки до центральної районної лікарні, медики поставили діагноз: загальне переохолодження, обмороження кінцівок 1-4 ступенів, а на додачу подякували прикордонникам: якби чоловіку довелося мерзнути ще півгодини–годину, то рятувати було б запізно. Після одужання буде з’ясовано, за яких обставинах та з якою метою чоловік опинився біля кордону.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus