USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

П’ятеро волинян отруїлися невідомою речовиною

14 Грудня 2010 14:38
У Ковелі п’ятеро людей – троє дорослих та двоє дітей – потрапили до реанімації з підозрою на отруєння.
До місцевої сім’ї, яка готувалася до хрестин, приїхали гості з Камінь-Каширського району. Кажуть, що варили страви на невеликій кухні цілу ніч, а вранці приймали душ у ванній кімнаті, повідомляє «Волинь-нова».
Можливо, погасла газова колонка і цього ніхто не помітив. Близько сьомої години дорослі запримітили, що коїться щось недобре.
Спочатку зненацька впав на коліна шестирічний хлопчик, і його відразу ж знудило. А тоді і дорослі відчули загальну слабість та запаморочення. Тоді й викликали «швидку допомогу».
З цього обійстя до реанімаційного відділення Ковельської центральної районної лікарні потрапили двоє жінок та їх діти – 6-річний хлопчик і малюк, хрестини якого збиралися святкувати. Господаря госпіталізували до терапевтичного відділення.
«Ми думаємо, що вони отруїлися чадним газом, – сказав лікар-анестезіолог Роман Мілецький. - Потерпілі пробули в реанімації одну добу. Після відповідного курсу лікування їх переведено до стаціонару дитячої лікарні».
Досі достеменно не відомо, внаслідок чого діти й дорослі опинилися на лікарняних ліжках.
«Прикро, але ми не знаємо чим потруїлися люди, – каже начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ковельської міської ради Юрій Дідковський. – За версією міліції, це трапилось внаслідок отруєння природним газом, на думку медиків, біду спричинив невідомий газ, а працівники МНС кажуть про харчове отруєння».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужа Показати IP 14 Грудня 2010 20:42
добре хоч ви написали, а то в сес нічого не добєшся. там тільки й мови про грип і щеплення!
Дарина Показати IP 16 Грудня 2010 21:10
Оце знайшла до теми з українських прислівїв: "Від такої страви ляжеш уздовж лави"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus