USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Рачкову стало зле, йому викликали «швидку»

25 Квітня 2018 20:26
Заступнику Луцького міського голови Олександру Рачкову після обшуку в його робочому кабінеті стало зле, чоловіку викликали швидку. В нього підвищений тиск, тахікардія.

Медики прибули на вулицю Кривий Вал о 20:05. Він зайшов в автомобіль медиків та не виходив близько 20 хвилин.

Після цього адвокат Рачкова Андрій Козюра вийшов з авто медиків та зазначив, що в Рачкова – клапан на серці. Йому раптово стало погано – підвищився тиск та почалась тахікардія.

За станом на 21:10 Олександра Рачкова госпітаалізували до міської лікарні №2.

Нагадаємо, після завершення сесійного засідання, яке відбулося 25 квітня, працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції України без жодних пояснень і коментарів пройшли в кабінет Олександра Рачкова і деякий час нікого туди не пускали.

Згодом у кабінет Рачкова зайшли адвокати Андрій Козюра та Микита Рабан, які представляють його інтереси. Правоохоронці повідомили, що прибули з Києва і що на місці тривають слідчі дії, зокрема відбувається вилучення документів. Також оглянули і авто Рачкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Я Показати IP 25 Квітня 2018 21:05
Вибачте, клапан... А стоїть хоч?
Я Показати IP 25 Квітня 2018 21:29
Охі потягнуть грошенят адвокати...
ЛУЧАНИН Показати IP 25 Квітня 2018 21:31
Тільки відносно будь-якого депутата чи чиновника починають проводити слідчі дії, відразу йому стає зле, він вже здихає, кричать це політичний тиск, а скільки депутатати і чиновники мають земельних ділянок, бізнесі і всі їх дружини успішні бізнес бледі, а до цього на базарі торгували, закон має бути один для всіх
₴ до ЛУЧАНИН Показати IP 26 Квітня 2018 12:11
Вони і беруть гроші тому що в них слабке здоров'я цеж на ліки.Як ви не розумієте пошкодуйте і простіть
Всезнайко Показати IP 25 Квітня 2018 21:55
А ковдру в клітинку, як Насірову не дали?
Лучанка Показати IP 25 Квітня 2018 22:17
Для чого інтернет ресурси під новинами дають можливість коментувати? Щоб випустити пару та злість? Наше суспільство вже надто пронизано заздрістю та ненавистю один до одного ... більш чим впевнена, коментуючи навіть особисто не знають людину... але ж треба обгадити коментами
Вася Інтелігент до Лучанка Показати IP 26 Квітня 2018 01:49
Що ви верзете,шановна пані,скільки років ви вже лучанка?Навіть не знаючи людину,можна припустити,що походження коштів знайдених у автомобілі - злочинне,якщо людина не може дати ніяких аргументованих пояснень.І там,де вам здриться заздрість і ненависть,насправді урваний терпець,що б**дь комусь бракує коштів комунальні послуги сплатити а у когось,хто між іншим,розповідає про рівність і всенародне братерство - пачки американських доларів у машині!
Yes man Показати IP 25 Квітня 2018 22:27
Впізнаю справжнього чиновника. Як по барах і саунах горіляку хляти і з кур*вами зажигати - то ноу проблем, в будь який час дня і ночі. А як поліцаї за опу взяли, то рятуйте, треба "швидка", бо клапан в серці, тахікардія, інфаркт, понос, енурез і простатит - все й відразу. Таке враження, що вони мають людей за ідіотів, тому вважають що на цей цирк хтось купиться.
Олекса до Yes man Показати IP 25 Квітня 2018 22:49
Нічого ти не впізнаєш і ніц не тямиш. Якщо ти кажеш що Рачков по саунах і курвах горілку хляє то ти просто дурень.
Філоненко Юра Чемпіо Показати IP 25 Квітня 2018 22:33
Козюра прямо не палиться:)Воообще.
# Показати IP 26 Квітня 2018 07:54
А треба все передбачати і берегти здоров'я
До лучанкдо кормушки Показати IP 26 Квітня 2018 08:18
Все вірно зробили, потрібно знати хероїх. а то вони всі такі білі та пушисті, скажіть скільки простих лучан мають по декілька земельних ділянок, по 5-10 автомобілів, а вони тільки дорвалися до влади так і все під себе гребуть і такі успішні бізнесмени, треба брати приклад з КИТАЮ, впіймали чиновника на злочині- розстріляли, а його всю родину на вулицю, треба так і в нас, і прийняти Закон одна земельна ділянка на одну родину, дивилися декларації наших депутатів і чиновників, по 5-10 ділянок на себе і дружину, це тільки те що офіційно, а скільки ще на тата і маму
аяяй Показати IP 26 Квітня 2018 11:03
все як завжди,полякають та й відпустять,за певну суму зрозуміло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus