USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Жодних підстав чи припущень немає», – Пустовіт про обшук у Рачкова

25 Квітня 2018 19:41
Правоохоронці здійснили обшуки в кабінеті заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова. Натомість виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт коментуючи обшук зауважив, що жодних підстав чи припущень щодо обшуку, який правоохоронці не коментують, немає.

Після завершення сесійного засідання, яке відбулося 25 квітня, працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції України без жодних пояснень і коментарів пройшли в кабінет Олександра Рачкова і деякий час нікого туди не пускали.

Згодом у кабінет Рачкова зайшли адвокати Андрій Козюра та Микита Рабан, які представляють його інтереси. Правоохоронці повідомили, що прибули з Києва і що на місці тривають слідчі дії, зокрема відбувається вилучення документів.

Зі слів Андрія Козюри, також вилучили деякі особисті речі Олександра Рачкова.
Тим часом ситуацію прокоментував виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт. З його слів, наразі немає жодної інформації про те, що відбувається, але жодних підстав для обшуку, з його слів, немає.

«Чекаємо висновків правоохоронців», - зазначив Пустовіт.
Станом на 19:20 слідчі дії тривають, Рачков і представники департаменту знаходяться в кабінеті, також поліція чергує під кабінетом.

За станом на 19:32 Андрій Козюра повідомив, що в Рачкова вилучили деякі особисті речі. Зі слів захисника, його клієнту не оголошували в рамках якого провадження відбувається обшук.

Після цього з кабінету Олександра Рачкова винесли пакунки з речами, слідчі дії почали біля автомобіля чиновника, який припаркований біля міської ради. Опісля правоохоронці оглядали авто.

Після цього вирушили пішки вулицею Кривий вал у слідчий відділ процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Волині.О 20:05 на місце обшуку прибула карета швидкої. Вочевидь, Олександру Рачкову стало зле – він зайшов в автомобіль медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рачок Показати IP 25 Квітня 2018 20:20
Бідненький. Хоч би не зашкодило. Чого ж так перейматись білому та пухнастому?
ЛУЧАНИН Показати IP 25 Квітня 2018 21:32
А до цього був здоровий, а тільки слідчі дії, здихаю
Вах до ЛУЧАНИН Показати IP 25 Квітня 2018 22:54
В суд приїде на візочку...
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2018 08:40
працівникам прокуратури бажаю всього найкращого і чекаємо кримінального провадження по даним фактам з обвинувальним актом в найкоротший термін в суді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus