USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Радіо БіБіСі: У банку Луцька спробували обміняти тисячу підроблених «баксів»

4 Березня 2009 16:14
В одному з банків Волині чоловік спробував обміняти доволі пристойну суму фальшивих доларів. Про це 4 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як стало відомо «ВН» із джерел, що заслуговують на довіру, у Луцьку при спробі обміняти тисячу підроблених доларів затримали 40-річного чоловіка.
Те, що на купюрах нема водяних знаків, помітила касирка відділення одного з банків. Як з’ясувалося пізніше, відділення, де чоловіка затримали, – третє, у якому він того дня побував. І хоча у двох попередніх долари теж визнали фальшивими і відмовилися обміняти, однак купюр, у порушення закону, не вилучили.
У третій фінустанові шахраєві не поталанило – оперативно спрацювали касир і служба безпеки банку. Також на місце НП прибули правоохоронці.
Чоловіка затримали. Проти нього вже порушено кримінальну справу.
А співробітникам банку керівництво оголосило подяку. На касира ж нібито очікує і премія.
До речі, як повідомляє сайт УМВС України у Волинській області, вчора у Луцьку в оператора-касира залу ігрових автоматів 22-річної жительки села Бодячів вилучено 8 купюр номіналом 200 гривень 2003 року з ознаками підробки. Ці купюри направлені в НДЕКЦ при УМВС.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Березня 2009 20:57
Це касир ПриватБанку
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 09:07
В цьому банку працюють професіонали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus