USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Роботу даішників Волині інспектують «підставні» порушники-правоохоронці

28 Листопада 2008 16:53
У хабарництві чи не найбільше звинувачують працівників ДАІ, – розповів секретар громадської ради при УМВС України у Волинській області Антон Цісарук під час заходу в Луцькому прес-клубі реформ на тему корупції на Волині. Про це 28 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
Від 17 листопада (із часу дії нових штрафів за правопорушення) на працівників ДАІ на Волині складено десять протоколів із корупційної діяльності. Двох даішників реабілітовано через відсутність складу злочину, – сказав Антон Цісарук.
 
У краї увесь час проводяться заходи для того, аби вирішувати проблему хабарництва на дорогах. Наприклад, введено відеоспостереження, яке спрощує процедуру притягнення до відповідальності даішників, – розповів пан Цісарук. Також організовуються службові перевірки, інспекції з реагування на порушення.
 
Окрім того, пан Цісарук розповів, що він особисто здійснювався виїзди цивільною машиною і навмисне порушував правила дорожнього руху. Мета таких заходів, за його словами, – спостереження за тим, як працівники ДАІ реагують на порушення правил дорожнього руху. Із п’яти разів мене відпустили лише один, – сказав Антон Цісарук.
 
«Недоліки є, були і будуть. Але ми повинні працювати, щоб їх було менше», – наголосив насамкінець правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 21:43
хахаха, прикольна показуха. Може пана Цісарука ще й оштрафували за порушення правил?
Вінстон Показати IP 29 Листопада 2008 10:35
"Двох даішників реабілітовано через відсутність складу злочину, – сказав Антон Цісарук." Тоже за хабар їх і реабілітували! Хіба ні? Свої зловили, свої і відпустили! ПАЗОР!!! БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
сержант Петренко Показати IP 29 Листопада 2008 15:08
>...і навмисне порушував правила дорожнього руху. А скільки вже сплатив штрафів пан Цісарук?
iDriver Показати IP 29 Листопада 2008 15:11
Чи маю я право знімати на камеру дайшника сержанта Петренка, після того як він зупинив моє авто і хоче "скласти протокольчика"
Адвокат Показати IP 29 Листопада 2008 22:18
На що дивиться прокуратура, відносно цісарука протрібно негайно порушувати кримінальну справу за статею "провокація хабара ",сьогодні він провокує даішників, завтра спровокує якогось чиновника, скажім, міської ради, післязавтра, якщо не відреагують на фактично явку з повинною цісарука в ЗМІ відповідні органи, то цісарук тоді пересадить усіх державних службовців, які отримують мізерні заробітні плати, взагалі даішники з їх німи заробітними платами - "ніщіє на дорогах.
Андрій Волинський Показати IP 1 Грудня 2008 19:40
А як Вам шановні волиняни ця стаття „Робінгуди” на дорогах або Хабарництво з жезлом http://volynregion.org/news/2008-12-01-109

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus