USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Російські військові розпочали штурм у Севастополі

2 Березня 2014 10:42
Російська армія атакує частину українських ВМС в Севастополі, українці перегородили в’їзд, повідомляє УДАРівець Дмитро Білоцерковець, - пише Українська правда.

"Російська армія почала штурм української частини в Севастополі на Матроса Кішки, 39-й загін ВМСУ, адреса - Лазаревська 1, наші перегородили в'їзд у частину БТРом і готуються до оборони, просять журналістів освітити або їхати туди", - повідомив він у Facebook.

"Тепер про позитив за ніч, наші відбили штаб флоту й прикордонну службу в Балаклаві, готуються відбити все інше захоплене ЧФ РФ", - заявив Білоцерковець.

"Українській правді" він підтвердив, що "росіяни атакують 39 навчальний загін ВМС (військове містечко навпроти Лазеревських казарм)".

"Українського офіцера-парламентаря захопили в полон. В одній з будівель почалася пожежа. Російський КамАЗ (з кунгом, без упізнавальних знаків) увірвався на територію містечка через КПП для транспорту. Наші перегородили в'їзд БТРом. Таким чином, відрізали російський КамАЗ від основних сил, які залишилися за периметром", - повідомив УДАРівець.

"Росіяни за межами містечка виставили автоматників та погрожують почати стрільбу. З КамАЗу ніхто не вилазить... На території чутно, що хтось пустив автоматну чергу", - додав він згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Вінстон Показати IP 2 Березня 2014 10:47
Вот су...і. Ну на х....я вони туди лізуть.
УВАГА!!!! до Вінстон Показати IP 2 Березня 2014 16:13
Дивимся.....а в новинах говорять протилежне .....от вам інформаційна війна http://www.youtube.com/watch?v=M0ZFrwTtkoo&list=UURMnaLJz27oc1oj4-ZbK2fw
Сергій Показати IP 2 Березня 2014 10:52
Ложь, пі..дежь і провокація
s Показати IP 2 Березня 2014 10:52
Це лякає але треба показати новій владі, що наслідкі за їхні можуть бути навіть такі на жаль... треба було думати головою раніше
рада до s Показати IP 2 Березня 2014 11:00
Тягнибоку і Ярошу давно треба мізки вставити! Це з їхньої вини, заяв, залякувань ... все відбувається!!!
інформатор Показати IP 2 Березня 2014 10:58
УП як завжди бреше і провокує! Ніде такої інформації немає, а тільки УП розповсюджує!!!
Анонім до інформатор Показати IP 2 Березня 2014 11:15
немає правильно такої інформації і тільки в фейсбуці Парубія оголошено мобілізацію чоловіків.А це має оголосити ПРезидент.Не піддавайтесь провокаціям.Вони хочуть щоб люди самі прийшли в військкомати а потім гинули за них.
Вова і Діма Показати IP 2 Березня 2014 11:47
Нихто ничого ще не починав, не треба всиратися українським командирам від страху. Росія це не Кремль, в Криму ввід військ. а не бойові дії чи окупація. Не знижая б/г , треба було накрити стіл - горилочки, огірочків, цибульки біля КПП і тихо мирно розійтися по своіх зонах відповідальності. Нехай воює Ярош з Кадировим .... А українцам і Росіянам треба жити мирно....
вік до Вова і Діма Показати IP 2 Березня 2014 12:14
А Кадиров підтримує росіян.І татари кримські.То не майдан з дурними і обкуреними людьми.
Лучанин Показати IP 2 Березня 2014 17:55
Путін перетворив свої війська в Криму у банду!
Рома Показати IP 2 Березня 2014 18:44
У украинцев всегда кто то виноват то Путин то Янукович только не они сами!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus