USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Розборки» між двома родинами у Цумані призвели до вбивства. ОНОВЛЕНО

12 Червня 2009 18:50
У ніч із 10 на 11 червня в одному з приватних помешкань селища Цумань виявлено труп 37-річної місцевої жительки. Під час з’ясування усіх фактів, що передували трагічній події, міліціонери Ківерцівського РВ УМВС встановили осіб, які були причетними до вбивства, – 12 червня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням ВЗГ УМВС України у Волинській області, виявилося, що серед ночі до будинку, де проживала загибла, увірвалося четверо людей, троє з яких були у масках. Один зі зловмисників, розмахуючи трубою, змітав усе на своєму шляху. Та його ціллю, власне, і була потерпіла, яка отримала потужний удар по голові, від якого миттєво померла.
 
Передістрією цього конфлікту стала недавня бійка загиблої з її кривдником. Жертва злочину разом зі своїм чоловіком не так давно заподіяли йому тілесні ушкодження. Той навіть був змушений звернутися до лікарні. Образи він пробачити не зміг, тому разом зі своєю матір’ю та двома чоловіками своїх сестер вирішив організувати нічну облаву на будинок, де жила померла.
 
На даний момент триває слідство, і робити будь-які висновки поки що рано. Підозрювані перебувають під вартою, а вже завтра їх мають арештувати. Більше деталей працівники Ківерцівського РВ пообіцяли розповісти після арешту затриманих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
справедлива Показати IP 13 Червня 2009 22:46
АРЕШТОВУВАТИ ТРЕБА НАЧАЛЬНИКА КІВЕРЦІВСЬКОГО РВ ЗІ ВСІМ ВІДДІЛКОМ РАЗОМ!ЦЕ-САМОСУД ШАНОВНІ! Бездіяльність і прикривання злочинців нашими "внутрішніми"органами виштовхує людей на САМОСУД!Якщо вони не хочуть служити ЗАКОНАМ УКРАЇНИ і виконувати свої обов'язки і ніхто їх не може заставити-треба бити їх,а не один одного,щоб вони боялися хоч цього!Не взяв заяву,не відреагував на факти,сфабрикував все,що можна-ПО ПИЦІ І ПІД ЗАД!Скоро і в Луцьку те саме буде.Народ зрозуміє,що законним шляхом нічого не доб'єшся і така "молотилова" почнеться(Чікаго 30-х відпочиває)і "ментам" дістанеться.Так їм і треба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus