USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Розшукують невідомих, які пошкодили надмогильні плити на меморіалі у Луцьку

23 Вересня 2016 11:47
Поліцейські встановлюють осіб, які можуть бути причетні до руйнування надгробних плит на меморіальному комплексі «Вічна Слава» у Луцьку, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Учора, 22 вересня, до чергової частини Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у вересні цього року на меморіальному комплексі «Вічна Слава» в обласному центрі невідомі особи зруйнували надгробні плити.

Під час огляду місця події поліцейські виявили, що правопорушники умисно нанесли декілька ударів невідомим предметом, внаслідок чого пошкодили дві плити.

Правоохоронці Луцького відділу поліції встановлюють осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочину.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 298 (Незаконне проведення пошукових робіт на об'єкті археологічної спадщини, знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 23 Вересня 2016 12:30
Дуже оперативно... Плити було пошкоджено ще 20 вересня.
до лучан Показати IP 23 Вересня 2016 14:27
А де в цей час були патрульні поліцейські. правільно сиділи в авто і боялися вийти
SS Показати IP 23 Вересня 2016 15:29
Стеллу де були герої ссср напроти меморіалу знесли,от і почали зносити надгобки,потрібно весь меморіал за місто перенести там і спокійніше останквм буде і руйнувати не будуть так як в прибалтиці зробили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus